Tabu
Image default
lifestyle

În curând va fi lansat un site care va urmări vedetele peste tot

Vedetele de la Hollywood pot să-și ia adio de la discreție. În curând va fi lansat un site, justspotted.com, care va aduna informații despre 7.000 de vedete din întrega lume. Surse for fi Twitter, Facebook, Foursquare și alte site-uri publice. Informațiile vor fi apoi procesate și puse pe Google map, astfel încât toată lumea va putea ști unde se află vedetele lor preferate.

Lansarea acestui site nu este privită cu ochi buni de toată lumea. Agenții mai multor vedete și-au arătat instantaneu dezacordul, susținând că și vedetele de prin rang au dreptul la intimitate și că site-ul respectiv le va pune acestora viața în pericol.

Nu este pentru prima dată când un astfel de portal este lansat. Un concept similar, Gawker Stalker Maps, a fost închis cu ceva vreme în urmă, la scurt timp după lansare, după ce o serie de celebrități, printre care George Clooney, au militat pentru închiderea lui. Creatorii site-ului spun că justspotted.com este inofensiv din moment ce nu face altceva decât să adune informații care sunt deja publice.

ARTICOLE SIMILARE

Expoziție de săruturi la Little Black Gallery

realitatea

Heidi Klum și Seal: secretele unui mariaj fericit

realitatea

Adrian Mutu, cu cei mici pe Twitter. Vezi cum arata copiii fotbalistului

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

Internship Tabu, sezonul 2 – inscrieri

realitatea

Mel B e însărcinată

realitatea

Scrie un comentariu