Tabu
Image default
lifestyle

Nadia Comăneci a avut un copil cu Ștefan Bănică Jr.?!

În urmă cuun sfert de secol, Bănică Jr. a trăit o poveste de dragoste cu Nadia Comăneci, iar acum imagini de colecţie au ieşit la iveală.

O serie de imagini filmate în 1989, la o petrecere cu mai multe personalităţi ale vremii, fac valuri, iar ele au fost date publicităţii, la emisiunea “Un show păcătos”.

Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite, acum aproape un sfert de secol, a vorbit deschis, pentru Libertatea, în urmă cu patru ani, despre iubirile trăite in Romania de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Constantin Panait (56 de ani) a rememorat perioada în care Nadia Comăneci se iubea cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu de Ştefan Bănică junior şi aventurile prin care au trecut cei doi. Se pare că acum 26 de ani, Nadia a rămas gravidă cu Bănică Jr., dar că a fost nevoită să avorteze, ea având, în paralel o relaţie şi cu Nicuşor Ceauşescu.

“Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu (n.r. – Ceauşescu), dar şi cu Ştefan Bănică junior, a ieşit un scandal uriaş la restaurantul “Odobeşti” din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică jr. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au “rezolvat” situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică jr şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la “Odobeşti”, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat”, declarat Constantin Panait, pentru Libertatea, în urmă cu patru ani.

ARTICOLE SIMILARE

My Monopoly – distractie personalizata

Suri Cruise va primi cadouri de 130.000$ de Crăciun

realitatea

Ex-ul Madonnei, Jesus Luz, imaginea Dolce&Gabbana

realitatea

ANDREEA MARIN, dupa 10 ANI, din nou in TABU! Foto & Interviu: relatia cu Stefan Banica si fiul lui, cum a salvat o moldoveanca acuzata de crima, de ce poate fi geloasa pe Angela Gheorghiu, ce a facut in alta viata etc.

realitatea

Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

Sharon Stone, indecentă la audiția pentru Basic Instinct

realitatea

Scrie un comentariu