Home > Fără categorie > NADIA COMANECI a strans o avere uriasa! FOTO

NADIA COMANECI a strans o avere uriasa! FOTO

Conform ziare.com, înaintea Olimpiadei de la Londra, Nadia  Comăneci (50 de ani), cea mai valoroasă gimnastă a lumii, a semnat parteneriate  cu compania americană Visa, cu televiziuni din Mexic, Japonia şi România,  realizând şi o reclamă pentru Adidas. Ea s-a ales, se pare, cu un profit total  de aproape 2.000.000 de euro. Plecând de la această informaţie, am aflat că, în  ultimii 20 de ani, Nadia a strâns împreună cu soţul ei, Bart Conner, aproape 25  de milioane de euro.

După 1989, anul în care a reuşit să fugă din România comunistă, găsindu-şi  libertatea în America, numele Nadiei Comăneci, considerată cea mai valoroasă gimnastă a tuturor timpurilor, a început să strălucească tot mai mult şi din  punct de vedere financiar.

Ajunsă pe continentul nord-american, Nadia a început să fie curtată de marile  companii pentru a semna diferite parteneriate de imagine. Aşa s-a concretizat,  de pildă, prima reclamă pe care ea a făcut-o la o companie de lenjerie intimă, imaginea ei prezentând produsele acelei societăţi regăsindu- se săptămâni bune  în centrul New Yorkului. A fost începutul câştigurilor pe tărâm american.

Are în spate un manager de succes

Au urmat ani şi ani de alte reclame, invitaţii speciale de pe întreg  mapamondul, toate retribuite financiar mai mult decât generos. Puţină lume ştie  însă că în spatele acestor acţiuni de succes a stat tot timpul mintea luminată a  managerului ei, Paul Ziert, un om despre care Nadia a afirmat că e persoana fără ajutorul căreia nu ar fi reuşit să-şi menţină la cote atât de înalte imaginea  excelentă pe care o are astăzi. “Dacă nu aveam un manager ca Paul, nu aş fi  reuşit să am această expunere fantastică la nivel mondial. Aş fi fost cunoscută, dar nu atât de mediatizată. Îi mulţumesc”, a declarat Nadia când a făcut  referire la managerul său. Banii câştigaţi din reclame şi din participări la  diferite evenimente nu i-a risipit în vânt. În ultimii 20 de ani, Comăneci a  făcut investiţii importante în domeniul imobiliarelor, sportului sau sănătăţii  ajungând să deţină în prezent o avere de 25.000.000 de euro.

Uite din ce a scos bani Nadia

  • Complex de gimnastică ridicat în Oklahoma (SUA), pe care-l deţine împreună cu soţul Bart Conner – 4.500.000 de euro
  • În Bucureşti, Nadia a investit într-un bloc de locuinţe cu cinci etaje şi 11  apartamente a cărui valoare se ridică la aproape 4.000.000 de  euro
  • Tot în capitala României deţine o clinică medicală care-i poartă numele.  Investiţia făcută acolo este de aproape 5.000.000 de euro
  • Casa din Oklahoma (SUA), pe care o are împreună cu soţul Bart Conner,  valorează în jur de 1.500.000 de euro
  • În calitate de comentator tv, participantă ca invitat special la diferite  acţiuni cu caracter sportiv sau social, Nadia a primit onorarii în valoare de  aproape 4.000.000 de euro
  • Din reclame publicitare făcute în străinătate şi în ţară la firme precum  Adidas, BRD, Rama, Visa, RAFO Oneşti, laptele Lady Milk a strâns aproape 5.000.000 de euro.
  • Din vânzarea primelor fotografii cu Paul Dylan, fiul ei abia născut, Nadia a  încasat 1.000.000 de euro de la o cunoscută revistă de peste  Ocean.
  • Total: 25.000.000 de euro


Mai mult: Nadia Comăneci are o avere de 25.000.000 de euro – Alte sporturi | Libertatea.ro

Loading...

Comenteaza acest articol

NADIA COMANECI a strans o avere uriasa! FOTO

by   2 min
0