Tabu
lifestyle

Nadine, amintiri din ORFELINAT: “Am fost bătută foarte mulţi ani”

Puţină lume ştie că Nadine a crescut într-un orfelinat. Nadine a rămas orfană la 6 ani şi a trăit într-o casă de copii până la vârsta majoratului.

Aseară, cântăreaţa a fost invitată la emisiunea Sinteza Zilei unde a vorbit despre drama prin care trec zilnic copiii care locuiesc într-un orfelinat. “Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. (…) El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb”, a povestit Nadine la Antena3.

Aceasta a continuat: “Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei”.

Cântăreaţa a mai spus: “Cel mai traumatizant a fost prima zi când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele caminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă. Ni se dădea o felie de săpun şi trebuia să ai grijă să nu ţi se fure săpunul. (…) La început am fost bătută foarte mulţi ani. Mulţi copii făceau pipi în pat noaptea. Dacă erau prinşi de îngrijitoare erau bătuţi şi atunci furau aşternuturile”.

ARTICOLE SIMILARE

Melanie Griffith – anii nu au iertat-o

realitatea

Literatura gay afară din dulap

realitatea

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

3 zile de mers pe jos la Street Delivery

realitatea

ANDREEA MARIN – aparitie ravasitoare! Cea mai recenta FOTO!

Primii 6 FINALISTI la Eurovision 2013 – Romania: ROBERT TURCESCU domina!

Scrie un comentariu