Home > Lifestyle > Nadine, chelnerita in Beverly Hills: A luat bacsis de la Virgil Iantu si Tudor Chirila

Nadine, chelnerita in Beverly Hills: A luat bacsis de la Virgil Iantu si Tudor Chirila

Nadine, fosta “eleva” a “Scolii vedetelor”, s-a lasat sedusa, la un moment dat, de visul american si a incercat sa isi faca un rost in viata dincolo de Ocean.

Din pacate, vedeta nu a izbutit sa dea lovitura in domeniul artistic, asa cum isi dorea, si a fost silita sa accepte un job de chelnerita. A avut chiar si clienti faimosi ( e drept, doar in Romania) cum ar fi Virgil Iantu si Tudor Chirila. “Eram chelnerita la un restaurant din Beverly Hills si i-am servit la masa pe Virgil Iantu si Tudor Chirila. Au fost super-jenati cand m-au vazut, desi mie nu-mi pasa ca serveam la mese. I-am spus patronului ca sunt romani si ca noi, cand ne intalnim, stam la sprituri pana dimineata”, i-a povestit Nadine Florentinei Fantanaru, la Antena 2.

“Seful meu m-a lasat sa stau cu ei de vorba, la masa . Si dupa ce au plecat, mi-au lasat bacsis! Iar eu l-am luat!”, si-a amintit fosta componenta a “Scolii vedetelor”

Articole asemanatoare
De când s-a retras din showbiz, Nadine s-a îngrăşat serios
Nadine, REVOLTATA de campania “Ia-ma acasa de Craciun”: “Cat de cretin sa fii…”
Nadine, amintiri din ORFELINAT: “Am fost bătută foarte mulţi ani”
Nadine: El camino real

1 Response

  1. Andrei

    Ai plecat cu bun simt si modestie si ai venit inapoi cu tupeu inutil, cu o scara a valorilor cam agresiva, esti destul de imbibata de valorile din SUA care aici nu prea merg. Parerea mea, no offense. Tie nu iti pasa ca serveai la mese si subliniezi ca EI erau jenati….pai da, aici erai vedeta TV si ca toate TUTELE ai crezut ca dincolo o sa fii WHO?!Ar trebui sa iti pese, chiar daca munca nu e rusine, dar ce mai cautai acolo daca ai vazut ca nu merge? Bacsis de la iantu? NU iti era jena ca tu singura ti-ai facut praf si pulbere potentialul si frecai menta ca o loosera? OK, nu te si lauda.

Comenteaza acest articol

Nadine, chelnerita in Beverly Hills: A luat bacsis de la Virgil Iantu si Tudor Chirila

by   1 min
1