Tabu
PEOPLE Slider What's hot

Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

naomi campbell

Topmodelul britanic Naomi Campbell a pus capăt speculațiilor potrivit cărora ar fi însărcinată cu primul copil la vârsta de 48 de ani. Totul a pornit de la o imaginea cu o ecografie, pe care iubitul ei, rapperul britanic Skepta, a postat-o pe Instagram, zilele trecute.

Internetul a sărit în aer după ce rapperul a dezvăluit că așteaptă primul său copil, la șase luni după ce s-a aflat că are o relație, în secret, cu Naomi Campbell.

https://www.instagram.com/p/Bl3HhRbB-Qj/?utm_source=ig_embed

Cea supranumită Pantera neagră a adus dovada clară că nu a rămas însărcinată și a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în costum de baie. În instantaneul de pe iaht, Naomi Campbell afișează un corp tonifiat și zvelt, deci nicio urmă de sarcină nu se observă pe el. Imaginea care a fost însoțită de mesajul „Happy 1st of August my loves” a desființat toate zvonurile.

https://www.instagram.com/p/Bl8NTlvHRG9/?utm_source=ig_embed

Anterior, vedeta mărturisea într-un interviu că se gândește mereu să aibă un copil. „Acum, cu știința asta, cred că pot deveni mamă când vreau eu”, a afirmat ea, luând în considerare și adopția. „Nu aș vrea totuși să am un copil fără tată, cred că este foarte importantă prezența unui tată în viața copilului”, a continuat ea. Totuși, unde a vrut să bată Skepta când a postat o ecografie pe rețeaua de socializare?

ARTICOLE SIMILARE

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Graviduţele toamnei. Fotografia cu care au făcut senzaţie

Aceste clişee ne dor (3): “Sexul oral merge oricum”

Poșeta făcută din materiale reciclate și prețul ei exorbitant: 6,7 milioane de dolari!

Andreea Damian

Un celebru personaj de desene animate este homosexual. Fanii sunt șocați!

Andreea Damian

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Andreea Damian

Scrie un comentariu