Home > Slider > Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

naomi campbell

Topmodelul britanic Naomi Campbell a pus capăt speculațiilor potrivit cărora ar fi însărcinată cu primul copil la vârsta de 48 de ani. Totul a pornit de la o imaginea cu o ecografie, pe care iubitul ei, rapperul britanic Skepta, a postat-o pe Instagram, zilele trecute.

Internetul a sărit în aer după ce rapperul a dezvăluit că așteaptă primul său copil, la șase luni după ce s-a aflat că are o relație, în secret, cu Naomi Campbell.

https://www.instagram.com/p/Bl3HhRbB-Qj/?utm_source=ig_embed

Cea supranumită Pantera neagră a adus dovada clară că nu a rămas însărcinată și a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în costum de baie. În instantaneul de pe iaht, Naomi Campbell afișează un corp tonifiat și zvelt, deci nicio urmă de sarcină nu se observă pe el. Imaginea care a fost însoțită de mesajul „Happy 1st of August my loves” a desființat toate zvonurile.

https://www.instagram.com/p/Bl8NTlvHRG9/?utm_source=ig_embed

Anterior, vedeta mărturisea într-un interviu că se gândește mereu să aibă un copil. „Acum, cu știința asta, cred că pot deveni mamă când vreau eu”, a afirmat ea, luând în considerare și adopția. „Nu aș vrea totuși să am un copil fără tată, cred că este foarte importantă prezența unui tată în viața copilului”, a continuat ea. Totuși, unde a vrut să bată Skepta când a postat o ecografie pe rețeaua de socializare?

Articole asemanatoare
Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei
Naomi Campbell
Naomi Campbell a pozat, pentru prima oara, fără perucă. Cum arată părul ei natural
Naomi Campbell a anunțat că vrea să se retragă din modă
Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit

Comenteaza acest articol

Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

by Andreea Damian   1 min
0