Home > NAOMI CAMPBELL – cea mai scumpa amanta din lume!

NAOMI CAMPBELL – cea mai scumpa amanta din lume!

De 4 ani, miliardarul rus Vladislav Doronin (50 de ani) este nedespărţit de fotomodelul Naomi Campbell (42 de ani). Ca să nu o piardă, a copleşit-o cu cadouri foarte scumpe şi distracţii de peste 150 milioane de dolari, scrie www.click.ro.

S-au cunoscut, întâmplător, la Festivalul filmului de la Cannes, în 2008, şi a fost dragoste la prima vedere. Nimeni nu le dădea mari şanse că vor rămâne împreună, fiindcă el este deja însurat, iar ea e o mare vedetă adorată de bărbaţi din întreaga lume. Numai că Doronin s-a înflăcărat într-atât, încât nu se uită la bani ca să nu o piardă. O duce de mai multe ori pe an în vacanţe, organizează petreceri sofisticate, pentru care, numai la 3 august 2011, cu ocazia unei pretinse logodne, a plătit sute de mii de dolari, pe mâncare exotică şi artificii, iar când diva a împlinit 40 de ani, a făcut un superparty de 1 milion de dolari.

Supermodelul britanic Naomi Cambell, alias “Pantera neagră”, s-a lăsat îmblânzită de darurile foarte scumpe ale miliardarului, ba chiar a acceptat să se mute la Moscova, unde acesta i-a cumpărat o vilă de zeci de milioane de dolari. În 2009, Doronin i-a cumpărat vedetei casa lui Shaquille O’Neal, care l-a costat 16 milioane de dolari, iar pentru reparaţii a trebuit să mai scoată din buzunar încă 20 de milioane de dolari. Doi ani mai târziu, magnatul i-a făcut cadou lui Naomi o reşedinţă ultraluxoasă de pe Plaja Cleopatrei din Turcia, considerată cea mai frumoasă din lume, pentru care a plătit 60 de milioane de dolari. Numai că frumoasa ciocolatie şi-a dorit şi un apartament în Sao Paulo, Brazilia, de 18,5 milioane $, şi Palatul Desdemona din Veneţia, o clădire istorică extrem de scumpă, al cărei preţ a rămas secret, iar rusul s-a conformat imediat, numai să nu o supere. Anul acesta, manechinul a dorit cu ardoare un portret de Andy Warhol, şi Doronin bineînţeles că nu i l-a refuzat, reuşind să i-l ia cu 3,3 milioane $ la o licitaţie.

Căsătorit de 25 de ani cu Ekaterina Doronina

Deşi Naomi Campbell face presiuni ca Vladislav Doronin s-o ia de nevastă, acest lucru nu se poate întâmpla, fiindcă miliardarul este însurat cu rusoaica Ekaterina de 25 de ani şi nu este hotărât să se despartă de ea. Cei doi au şi o fetiţă, Katia, în vârstă de 15 ani. Ekaterina, în vârstă de 44 de ani, nu vrea în ruptul capului să divorţeze de soţul ei. Magnatul i-a cumpărat o reşedinţă de lux la Londra şi se îngrijeşte să nu-i lipsească nimic. Ekaterina spune că este un tată minunat şi, ca să închidă ochii pentru că e înşelată în văzul lumii, a început şi ea să emită pretenţii. Ca s-o liniştească, Doronin i-a cumpărat un apartament de 20 de milioane de dolari în Manhattan, New York, SUA. Vlad, după cum îl alintă prietenii, nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la familia pe care o are în Rusia, chiar dacă această încăpăţânare îl obligă să cheltuiască sume colosale de bani.


Loading...

Comenteaza acest articol

NAOMI CAMPBELL – cea mai scumpa amanta din lume!

by   2 min
0