Tabu
Image default
LIFESTYLE

Nașterea prin hipnoză nu provoacă dureri

Åžtirea despre nașterea absolut neobișnuită a Louisei Walker a făcut rapid înconjurul lumii. Louise a adus pe lume un copil în urmă cu câteva zile așa cum nu a mai făcut-o nicio femeie, hipnotizată. Åžtirea este de larg interes pentru taote viitoarele mămici pentru că, așa cuma  declarat Louise, nu a simțit niciun fel de durere.

Lucrurile au decurs firesc până la un moment dat. Adică Louise a simțit că se apropie momentul 0, s-a dus de urgență la spital, iar procedurile pentru nașterea subacvatică au început în limitele normalității. Problemele au apărut după vreo oră de travaliu când durerile au dus-o pe viitoarea mămică în pragul leșinului. Contracțiile erau extrem de puternice, iar durerea o făcea pe Louise să nu-și mai poată controla niciun mușchi.

Atunci a intrat în scenă Paul Hazell, un psihoterapeut prin hipnoză. Acesta s-a apropiat calm de Louise, i-a vorbit pe un ton calm și a îndemnat-o pe aceasta să se gândescă la un moment frumos din viața ei. Louise s-a gândit la ziua nunții și, ascultând vocea lui Paul, a simțit cum durerea dispare complet. "Eram de-a dreptul șocată. Nu știam ce să cred. Nu am simțit niciun fel de decorporalizare. Eram în continuare acolo, îmi dădeam seama că nasc, dar nu mai simțeam nici cea mai mică urmă de durere", a declarat tânăra mămică.

Louise a născut după alte patru ore de travaliu, fără alte incidente dureroase. Cazul a intrat imediat în atenția specialiștilor care speră că a fost descoperită o metodă complet inovatoare de naștere. Cea fără dureri.

ARTICOLE SIMILARE

LOREDANA GROZA vorbeste despre DIVORT!

realitatea

Peste 100.000 de discuri de vinil sunt digitalizate pentru ca oricine să le poată asculta online

Dora Constantinovici

Milionarul Ilie Vonica, scrisoarea de adio! „M-am săturat să fiu urmărit şi vânat”

6 Lucruri pe care nu le știai despre airsoft

Tabu Tabu

OLIVIA STEER explica DIETA cu APA pentru regenerarea naturala a parului / Galerie FOTO

Cum să vezi doar partea bună a lucrurilor

realitatea

1 comentariu

Jerzy 30 August 2012 at 3:59

Draga mea, eu cred ca fetita ta simte frotae bine ce are ea nevoie si in general copiii cer frotae explicit daca au nevoie de ceva. Ea ia in greutate, cum e din punctul asta de vedere? Banuiesc ca ai consultat un medic pediatru.Si fetita mea a refuzat orice ii dadeam la o enteroviroza si a vrut doar san, era de vreo 9 luni, 2 zile a refuzat orice, inclusiv apa. Atunci mi-am pus problema initial asa: ce sa fac, sa o oblig, sa ii dau cumva cu forta? Si bineinteles am ales sa am incredere in instinctele ei si mie mi s-a dovedit ca am facut frotae bine. Acum Dora are 1 an si 9 luni si stie exact ce ii face bine, ce vrea si ce nu vrea sa manance.Cred cu mare convingere ca increderea ta in tine si in ea sunt factorii determinanti in succesul tau. Da-i sa suga de cate ori crezi ca intr-adevar ii e foame dar nu o obliga. Chiar daca fetita ta e de-acum mai mare decat un nounascut, incearca pozitia favorabila descrisa de mine, in care iti folosesti ambele maini. Si asta ajuta la o lactatie sanatoasa.Copiii sunt diferiti, asa cum sunt si oamenii, au nevoi diferite de “norma”, trebuie doar sa verifici ca ea are tot ce ii e ei necesar. Mama mea mi-a spus despre mine ca de la o luna (cam asa) am inceput sa dorm toata noaptea din propria mea initiativa. Eu am fost alaptata exclusiv pana la 4 luni, dupa cum se recomanda acum 37 de ani.Pot, daca ai nevoie, sa iti recomand cativa medici pediatri, dintre care si medici pediatri homeopati, cu care te poti sfatui ca sa fii sigura ca fetitei tale nu ii lipseste nimic. De asemenea stiu si alt fel de specialisti care se ocupa cu copiii, din domeniile osteopatie si terapie cranio-sacrala, pe care eu le-am incercat si pe mine si pe copiii mei si de a caror eficienta eu sunt convinsa.Insa cred ca daca ai sa ii maresti productia de lapte si o vei alapta cat mai mult, ii faci cel mai mare bine posibil.Oricand putem vorbi mai mult, numai bine si te rog tine-ma la curent!Oltea

Răspunde

Scrie un comentariu