Tabu
LIFESTYLE

Nașterea prin hipnoză nu provoacă dureri

Åžtirea despre nașterea absolut neobișnuită a Louisei Walker a făcut rapid înconjurul lumii. Louise a adus pe lume un copil în urmă cu câteva zile așa cum nu a mai făcut-o nicio femeie, hipnotizată. Åžtirea este de larg interes pentru taote viitoarele mămici pentru că, așa cuma  declarat Louise, nu a simțit niciun fel de durere.

Lucrurile au decurs firesc până la un moment dat. Adică Louise a simțit că se apropie momentul 0, s-a dus de urgență la spital, iar procedurile pentru nașterea subacvatică au început în limitele normalității. Problemele au apărut după vreo oră de travaliu când durerile au dus-o pe viitoarea mămică în pragul leșinului. Contracțiile erau extrem de puternice, iar durerea o făcea pe Louise să nu-și mai poată controla niciun mușchi.

Atunci a intrat în scenă Paul Hazell, un psihoterapeut prin hipnoză. Acesta s-a apropiat calm de Louise, i-a vorbit pe un ton calm și a îndemnat-o pe aceasta să se gândescă la un moment frumos din viața ei. Louise s-a gândit la ziua nunții și, ascultând vocea lui Paul, a simțit cum durerea dispare complet. "Eram de-a dreptul șocată. Nu știam ce să cred. Nu am simțit niciun fel de decorporalizare. Eram în continuare acolo, îmi dădeam seama că nasc, dar nu mai simțeam nici cea mai mică urmă de durere", a declarat tânăra mămică.

Louise a născut după alte patru ore de travaliu, fără alte incidente dureroase. Cazul a intrat imediat în atenția specialiștilor care speră că a fost descoperită o metodă complet inovatoare de naștere. Cea fără dureri.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Kidman va mai avea un copil! De ce a luat decizia de a deveni mamă a treia oară

SIMONA BALANESCU – meniul de la nunta de duminica

3 site-uri cu produse si servicii de care orice femeie are nevoie

realitatea

Facebook este criticat după ce femeile se plâng de lipsa de acțiune împotriva hărțuirii

realitatea

Poftă bună

realitatea

Apa din alimente = sănătate! Apa în formă pură = îmbătrânire!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu