Home > Agenda > NATALIA MATEUT – puscarie in Olanda!

NATALIA MATEUT – puscarie in Olanda!

Natalia Mateuţ, fiica fostului internaţional dinamovist Dorin Mateuţ, a fost condamnată la o lună de închisoare de Curtea din Amsterdam, susține site-ul dcnews.ro.

Natalia Mateuţ a făcut cumpărături de circa 110.000 de euro cu carduri clonate. În aprilie 2011, Natalia Mateuţ a fost prinsă în flagrant de poliţiştii olandezi în timp ce ieşea dintr-un magazin din care “cumpărase” lucruri foarte scumpe. Va mai amintiti scena – filmata! – cand Natalia si amicinatalia mateut puscariei ei erau pusi la pamant si imobilizati de politistii olandezi?

Atunci, tânăra era împreună cu iubitul ei şi alţi doi prieteni în capitala Olandei pentru o mini-vacanţă.

Magistrații olandezi au reținut numai o parte dintre faptele Nataliei Mateuț.

Acum, fiica fostului dinamovist trebuie să restituie sumele pentru care a folosit cardurile false, dar să se prezinte și pentru executarea pedepsei la un penitenciar din Olanda.

Contactat telefonic, Dorin Mateuț, tatăl Nataliei, neagă versiunea: ”Am vorbit cu avocatul, nu este nimic adevărat. A fost propunerea procurorilor, dar ea a fost achitată. Mi-a trimis achitare, o am acasă”, a declarat ”Mateo”, aflat la Săcele, în cantonament cu Dinamo.

Articole asemanatoare
Natalia Mateut, in pragul lesinului din cauza infometarii: “Trag linie la o masa pe zi”
ANOREXICĂ? O asistentă TV de la noi E NUMAI PIELE ŞI OS
VEDETELE noastre – FOTO de cand erau scolari!
Năstase despre viaţa în puşcărie: “Cei care vin aici să înveţe să nu se sperie de şobolani şi să suporte mirosul de la groapa de gunoi”

Comenteaza acest articol

NATALIA MATEUT – puscarie in Olanda!

by   1 min
0