Tabu
lifestyle

Natalie Portman refuză să interpreteze evreice

Natalie Portman este vedeta numărului de februarie al revistei Elle UK, iar în interviul pe care l-a acordat actrița vorbește mai ales despre rolurile pe care le ocolește intenționat.

Deși s-a născut la Ierusalim dintr-un tată evreu și o mamă americancă, lui Portman nu-i surâd deloc rolurile de evreică în filme. "M-am ferit mereu de rolurile de evreică. Primesc câte 20 de scenarii despre Holocaust pe lună, dar urăsc genul. "New York, I Love You" a fost primul astfel de film care m-a intrigat", a explicat Natalie.

Nici comediile nu sunt chiar pe genul americancei de origine israeliană. "Nu că n-aș fi vrut să joc în comedii, dar aș fi primit doar roluri de iubite în comedii bărbătești, ceea ce nu mă încântă. Sau acele roluri ofensatoare în comedii romantice în care femeia trebuie neapărat să aibă un job în moda pentru a putea să poarte haine cool și scopul ei unic este măritișul", a mai adăugat actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Biel, goală în “Powder Blue”

realitatea

Laura de la Wasabi vine duminică la J’Adore TV

realitatea

TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

realitatea

Forever Crazy – „bijuteria” cabaretului parizian aduce cele mai noi tendinte in moda si muzica pe scena de la Bucuresti!

Cele mai jenante poze de familie… cu animale de companie

Tatal (presupus) al fetitei pianistei MIHAELA URSULEASA face precizari!

Scrie un comentariu