Home > Slider > Naya Rivera, din serialul Glee, a dispărut fără urmă într-un lac. Fiul ei plutea singur în derivă

Naya Rivera, din serialul Glee, a dispărut fără urmă într-un lac. Fiul ei plutea singur în derivă

glee

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, a fost dată dispărută în urma unei plimbări cu barca pe un lac din California. Miercuri, Rivera a închiriat o barcă, alături de fiul său. Ulterior, doar copilul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.

Naya Rivera

Naya Rivera

Naya Rivera a fost dată dispărută miercuri, după o plimbare pe lacul Piru, scrie CNN. Alături de ea se afla și fiul său în vârstă de 4 ani. După trei ore, un martor a anunțat autoritățile că a observat o barcă în derivă la bordul căreia se află doar un copil. O echipă de scafandri a declanșat o operațiune de salvare, fiind folosite și elicoptere.

Fiul actriței Naya Rivera le-a povestit salvatorilor că a înotat împreună cu mama sa, dar aceasta nu a mai revenit pe barcă. Potrivit autorităților, copilul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperit și vesta pentru adulți.

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.


Comenteaza acest articol

Naya Rivera, din serialul Glee, a dispărut fără urmă într-un lac. Fiul ei plutea singur în derivă

by Andreea Damian   1 min
0