Home > Lifestyle > Necazurile s-au ţinut lanţ de Ioana Maria Moldovan, după ce a fost dată afară de la Pro!

Necazurile s-au ţinut lanţ de Ioana Maria Moldovan, după ce a fost dată afară de la Pro!

Ioana Maria Moldovan, fosta prezentatoare a emisiunii “Poveştiri”, de la Acasă TV, s-a trezit nu doar fără loc de muncă, dar şi cu probleme grave pe cap, după restrsucturarea din trustul Mediapro.
Vedeta a aflat de la medic că avea o aluniţă suspectă, care i-a dat bătăi de cap, dar care în cele din urmă s-a dovedit a fi inovensivă şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, şi tatăl ei a avut probleme de sănătate.

La emisiunea “Draga mea prietenă”, de la Kanal D, Ioana a povestit că părintele ei a fost internat în spital, adăugând că în prezent, acesta şi-a revenit şi urmează să fie externat.

“La un control de rutina s-a descoperit o alunita care nu avea forma fireasca. Logodnicul meu a fost cel care m-a incurajat cel mai mult. M-au vazut mai multi medici, sunt un om increzator. Anul acesta vreau sa fac un copil, am fost egoista pana acum. Mi-am pus cariera pe primul loc. Eu nu pot sa vorbesc despre s-a intamplat in trust. A fost o perioada grea pentru mine, plina de incercari. Tatal meu a intrat in spital la scurt timp dupa (n.r. ce a fost data afara) si acum îl aştept acasă sănătos. Aveam 23 de ani cand am intrat la Acasa TV, e o etapă peste care trec. A fost perioada mea de formare”, a declarat Ioana, la Kanal D.

Articole asemanatoare
sutien
O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu
Ioana Maria Moldovan, acuzaţii grave din partea soţului Ilenei Ciuculete! “De ce nu am fost anunţat că tata a murit?”
Dana Rogoz, şomeră după concediul de maternitate!
Nevasta lui Fodor, prezentatorul Masterchef, concediata din PRO TV

Comenteaza acest articol

Necazurile s-au ţinut lanţ de Ioana Maria Moldovan, după ce a fost dată afară de la Pro!

by   1 min
0