Tabu
PEOPLESlider

Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, se iubește de luni bune cu un milionar de 60 de ani, potrivit presei britanice. Este vorba despre Michael Lewis, un om de afaceri cu 32 de ani mai în vârstă ca ea și cu 6 ani mai în vârstă decât tatăl ei, Earl Spencer.

După apariția remarcabilă de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle de anul trecut, toată lumea vorbește despre Kitty Spencer. Iar viața sa amoroasă a devenit, se pare, subiect fierbinte pentru ziarele din Marea Britanie.

Michael Lewis a făcut avere în sectorul de retail, înființând lanțul de magazine cu îmbrăcăminte Whistles. În prezent, conduce un imperiu estimat la 90 de milioane de euro. Cotidianul Daily Mail l-a poreclit „Vulpea argintie”, făcând trimitere la părul lui cărunt.

Joia trecută (9 mai), fotomodelul în vârstă de 28 de ani a fost fotografiată în compania afaceristului pe când părăseau hotelul The Mark din New York, același care în luna februarie a găzduit petrecerea organizată pentru bebelușul lui Meghan Markle.

Michael Lewis este surprins în prim-plan, îmbrăcat cu pantaloni albaștri, un sacou indigo și cu o cămașă albă, în timp ce ține în mâna dreaptă telefonul mobil, îndreptându-se spre taxiul care îl aștepta la ieșire. La câțiva pași în urma lui, îmbrăcată într-un costum negru și cu un top de aceeași culoare pe sub sacou, Lady Kitty tocmai ieșea pe ușă, privind în jos.

Potrivit Daily Mail, aceasta e prima imagine în care Kitty Spencer și Michael Lewis apar împreună. În august anul trecut, aceeași publicație a anunțat pentru prima oară că nepoata Prințesei Diana are o relație cu proprietarul rețelei de magazine Whistles.

Nu este prima oară când Lady Kitty Spencer are o relație de dragoste cu un bărbat mai în vârstă: modelul englez a mai avut o relație de patru ani cu magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Acesta a abandonat-o în 2017 și a început o relație cu actrița și modelul Elizabeth Hurley, în vârstă de 53 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se căsătoreşte cu femeia cu care se iubește de 11 ani. Au împreună doi fii

Andreea Damian

De ce a plecat Mihaela Rădulescu definitiv din România. Iată motivul real!

Andreea Damian

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Andreea Damian

De ce refuza unii barbati sa ofere sex oral partenerelor?

realitatea

Actorul din Friends, într-un film porno care parodiază serialul, pentru 1 mil. $

Andreea Damian

Smiley a lansat videoclipul filmat doar cu telefonul- VIDEO

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu