Home > What's hot > SOCANT: Nepoata sau …fiica Patriarhului?

SOCANT: Nepoata sau …fiica Patriarhului?

O tânără din judeţul Argeş, despre care până acum se ştia că este nepoata Patriarhului Daniel, a făcut recent declaraţii şocante, care, dacă ar fi adevărate, ar putea determina un cutremur în interiorul Bisericii  Române!

Steluţa Vişan Ciobotea, fiica mai mare a surorii Patriarhului Daniel, este o  tânără de 34 de ani, care recent a dat naştere unei fetiţe, iar la începutul  lunii mai, ea şi soţul ei, Costel Ispas, şi-au unit destinele în cadrul unei  ceremonii ce a avut loc la Godeni, Argeş. Naşi le-au fost chiar Alteţele lor  Regale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia. Tânăra a povestit pentru reporterii de la  Jurnalul de Argeş că nu a avut o copilărie uşoară, ţinând cont de faptul că a  suferit un accident grav.

Părinţii vor să îi pună un curator

“La 13 ani am căzut şi m-am lovit rău, iar în adolescenţă, starea mi s-a  agravat, afectându- mi şi coloana vertebrală. Cu timpul, am început să îmi mai  revin, numai că familia mea s-a folosit şi se foloseşte încă de accidentul meu  pentru a scoate cât mai mulţi bani de pe urma unchiului meu”, a declarat  Steluţa. Tânăra susţine că după ce părinţii ei au aflat că e însărcinată, ar fi  dat-o afară din casă şi au trimis-o la casa iubitului ei din Costeşti, Argeş. “Familia mea m-a dat acum în judecată dorind să o pună curator (n.r. – un tutore  pentru adulţi), pentru mine, pe sora mea, pe motiv că aş fi nebună. Din luna a şaptea de sarcină au început să mă tot cheme în judecată. După tot ce s-a  întâmplat, îmi pun şi eu acum serioase semne de întrebare dacă aceasta e familia  mea. Cred că o adevărată mamă nu ar putea face aşa ceva propriului copil”, susţine fata. Mai mult, după ce a plecat de acasă, au apărut zvonuri că Steluţa  ar putea fi chiar fiica înaltului prelat. Momentan, fata e şi ea bulversată de  această ipoteză, pe care nu poate să o excludă: “Nu ştiu ce să spun! Dar  asemănarea asta dintre mine şi Patriarh… Ştiu că unchiul meu, Patriarhul, mi-a  lăsat mie tot ceea ce avea. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în procent de  80%, pe numele meu. Despre ultima casă, familia mea spune acum că a fost donată de o mănăstire”, spune Steluţa.

Soţul Steluţei: «E bine să fii ginerele Patriarhului»

Deşi rudele Steluţei Vişan Ciobotea neagă că ea ar fi fiica Patriarhului  Daniel, la începutul lunii mai, când aceasta a fost internată la Maternitatea  Malaxa, din Bucureşti, personalul instituţiei avea o cu totul altă impresie. Mai  mult, soţul tinerei, Costel Ispas, nu încearcă să nege atunci când e luat drept  ginerele înaltului prelat. Înregistrările făcute cu camera ascunsă de Realitatea  TV au surprins discuţii incredibile:

«Nu există îndoială, Stela e fata noastră» Floarea Vişan Ciobotea, sora Patriarhului şi mama  Steluţei, neagă ipoteza că fiica sa ar fi de fapt a Patriarhului şi susţine că tânăra este influenţată de diverse persoane din jurul ei.

Sora Patriarhului e profesoară de franceză la o şcoală din Bucureşti, unde  s-a stabilit cu soţul ei şi cu cele două fiice, cu câţiva ani în urmă. Femeia  crede că fiica ei mai mare e influenţată de persoane care doresc să-i facă rău  Patriarhului. Ea a povestit pentru Jurnalul de Argeş că s-a căsătorit pe 31  iulie 1976, la Lugoj, judeţul Timiş, iar numele ei şi al soţului apar şi în  certificatul de naştere al Steluţei, născută pe 10 martie 1978. “Îmi iubesc  copilul şi voi face orice este posibil pentru a-l readuce acasă! Nu poate exista  nici cea mai mică îndoială că Stela nu e fiica noastră!”, a declarat sora  Patriarhului.

Nici cu fratele nu se înţelege prea bine!

Relaţiile Patriarhului Daniel cu rudele nu sunt chiar cele mai bune. În iunie  2010, Libertatea a prezentat declaraţiile fratelui acestuia, Gheorghe Ciobotea,  din Timiş, care îl acuza că vrea să îi fure o bucată de pământ ca să-şi facă mănăstire. Terenul era moştenit de la părinţi.

foto: Jurnalul de Argeș, EVZ

Mai mult: Nepoata Patriarhului Daniel a făcut o serie de declaraţii şocante, care ar putea cutremura Biserica Română – Reportaj | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

SOCANT: Nepoata sau …fiica Patriarhului?

by   3 min
0