Home > Slider > Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus

Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus

Thalia

Îndrăgita actrița Camila Sodi, pe care telespectatorii români o știu din mai multe producții de televiziune, seriale și telenovele precum “Inocență furată” sau nouă versiune pentru “Rubi” a anunțat că ar putea fi contaminată cu coronavirus. De aceea actrița a luat o serie de măsuri și s-a închis în casă
Nepoata Thaliei în vârstă de 33 de ani, pe care o știți din producții de succes precum “Inocență furată” sau “Rubi”, actrița Camila Sodi a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că preferă să fie izolată acasă, de teamă să nu aibă coronavirus. Ea a mărturisit în acest fel că a fost în contact cu persoane care au dat rezultate pozitive pentru COVID-19.

thalia si camila sodi

thalia si camila sodi

„Bună ziua! Mulțumesc tuturor celor care ne întreabă dacă suntem bine. Permiteți-mi să vă spun că am un prieten foarte apropiat care a fost testat pozitiv. Șansele sunt mari că vom face și noi Coronavirus”, a spus actrița după ce a expusă împreună împreună cu cei doi copii ai ei pe care îi are din căsnicia cu actorul Diego Luna. Actrița a mai spus că nu vor fi testați pentru coronavirus. “Nu merită să mergem la test pentru că nu avem febră ridicată, nu ne simțim atât de rău și pentru că eu cred că sunt puține dovezi care ar trebui lăsate persoanelor care se simt foarte rău sau care sunt în pericol, persoanelor în vârstă. Desigur, dacă aveți toate simptomele ar trebui să mergeți să faceți toate testele”, a mai spus actrița mexicană. Ea va fi în carantină și le-a cerut fanilor să nu înceteze să-i trimită propuneri cu privire la ce trebuie să facă în timpul izolării. „Deci, acum vom fi închiși. Va trimit sărutări iar voi îmi trimiteți videoclipuri, idei”, a mai spus actrița care a terminat un filmat un film și a anuțat că va juca în altul imediat ce se vor relua filmările.

Articole asemanatoare
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
maria cu thalia
Românca Maria Andreea a avut parte de o întâlnire specială cu Thalia

Comenteaza acest articol

Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus

by Tabu Tabu   1 min
0