Home > Agenda > Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Elvis Presley

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California. Din primele investigații, el s-ar fi sinucis prin împușcare, potrivit TMZ. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Tânărul de 27 de ani a fost descoperit decedat duminică de către poliţişti. Mama lui, Lisa Marie Presley, este devastată şi a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei”.

Ben provine dintr-o familie celebră. Bunicul său este Elvis Presley, cu care semăna izbitor. În 2009 a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Regele Rock’n’Roll-ului, Elvis Presley, era considerat unul dintre cei mai influenți artişti ai secolului XX. Albumele sale audio s-au vândut în peste 1 miliard de copii pe plan mondial.

Elvis a murit pe 16 august 1977, la numai 42 de ani. El a fost găsit căzut în baia reședinței sale, Graceland, din Memphis, Tennessee, de iubita sa. Cauza oficială a morții lui Elvis Presley a fost atacul de cord, dar acesta s-a produs pe fondul unei supradoze de medicamente.


Comenteaza acest articol

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

by Andreea Damian   1 min
0