Tabu
Image default
CULTURESlider

Netflix a introdus taxa de partajare a conturilor în România

Netflix interzice password sharing în România. “Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință”, transmite compania.

Netflix a început să trimită notificări utilizatorilor din România prin care îi anunţă pe aceştia că intră în vigoare aşa-numită taxă de account sharing.

“Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”, transmite compania într-un comunicat publicat marți pe site-ul său.

Contul Netflix este destinat folosirii la comun cu cei din aceeași locuință. Dacă un abonat dorește să împartă contul cu cineva din afara locuinței, acesta poate adăuga până la maximum doi abonați extra dacă au abonament Premium și până la un abonat extra dacă au abonament Standard. 

Compania americană încearcă în acest fel să-şi crească veniturile.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea nu și-a vizitat niciodată soacra! Ce spune vedeta despre mama soțului ei

Andreea Damian

Ar trebui să aplic protecție solară sub mască?

Andreea Damian

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 18 ianuarie

realitatea

Cele 7 perechi de zodii care se ceartă cel mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu