Home > Vedete > Netflix şi-a promovat sezonul final din “House of Cards” la OSCAR

Netflix şi-a promovat sezonul final din “House of Cards” la OSCAR

Netflix a arătat o bucăţică din ceea ce va fi sezonul final al “House of Cards” după ce Kevin Spacey a părăsit serialul.

Al şaselea şi ultimul sezon din “House of Cards” se va concentra în jurul personajului feminin, Claire Underwood (Robin Wright). Spacey – cel care-l juca pe cinicul politician Frank Underwood în cele cinci sezoane de până acum – a părăsit serialul după ce a fost acuzat de abuz sexual.

Filmuleţe promo de 45 de secunde au rulat pe ecrane în timpul pauzelor Galei de decernare a premiilor Oscar 2018 cu Claire Underwood învârtindu-se într-un scaun de birou în Biroul Oval apoi ridicându-se cu încredere şi spunând că spectacolul puterii abia începe. Claire este acum preşedintele SUA.

 

Spacey a fost acuzat de abuz sexual în noiembrie anul trecut. Cel care l-a acuzat, actorul Anthony Rapp spune că avea 14 ani în momentul respectiv. În urma acuzaţiilor aduse de către Rapp lui Spacey, mai multe persoane au recunoscut că au fost abuzate de către actorul principal din “House of Cards”.

Robin Wright a câştigat cinci nominalizări Emmy pentru rolul său din serialul care a transformat Netflix în cel mai bine cotat program cu conţinut original.

 

Articole asemanatoare
game of thrones
Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix
Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix
Helen Mirren
Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas
netflix
Netflix are câteva filme bune dar evită din nou participarea la Festivalul de la Cannes

Comenteaza acest articol

Netflix şi-a promovat sezonul final din “House of Cards” la OSCAR

by Dora Constantinovici   1 min
0