Tabu
PEOPLE

Netflix şi-a promovat sezonul final din “House of Cards” la OSCAR

Netflix a arătat o bucăţică din ceea ce va fi sezonul final al “House of Cards” după ce Kevin Spacey a părăsit serialul.

Al şaselea şi ultimul sezon din “House of Cards” se va concentra în jurul personajului feminin, Claire Underwood (Robin Wright). Spacey – cel care-l juca pe cinicul politician Frank Underwood în cele cinci sezoane de până acum – a părăsit serialul după ce a fost acuzat de abuz sexual.

Filmuleţe promo de 45 de secunde au rulat pe ecrane în timpul pauzelor Galei de decernare a premiilor Oscar 2018 cu Claire Underwood învârtindu-se într-un scaun de birou în Biroul Oval apoi ridicându-se cu încredere şi spunând că spectacolul puterii abia începe. Claire este acum preşedintele SUA.

 

Spacey a fost acuzat de abuz sexual în noiembrie anul trecut. Cel care l-a acuzat, actorul Anthony Rapp spune că avea 14 ani în momentul respectiv. În urma acuzaţiilor aduse de către Rapp lui Spacey, mai multe persoane au recunoscut că au fost abuzate de către actorul principal din “House of Cards”.

Robin Wright a câştigat cinci nominalizări Emmy pentru rolul său din serialul care a transformat Netflix în cel mai bine cotat program cu conţinut original.

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Dana Rogoz și-a dus fiul la școală în prima zi

Tabu Tabu

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare și îi cere daune uriașe

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?

Tabu Tabu

Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună

Andreea Damian

Scrie un comentariu