Home > Agenda > Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

Mădălin Voicu (60 de ani) şi-a creştinat ieri cel de-al  cincilea copil, Ion, care are numai două luni, la Biserica Icoanei din Capitală. Slujba a fost întreruptă de o mică pauză de masă, pentru că bebeluşului i s-a  făcut brusc foame.

Rudele şi prietenii invitaţi la botezul lui Ion Voicu, cel de-al cincilea  moştenitor al deputatului PSD Mădălin Voicu, au asistat la o scenă mai puţin  obişnuită pentru un lăcaş de cult. Nici nu începuse bine ceremonia de  creştinare, când bebeluşul a-nceput să plângă de foame, aşa că slujba a fost  întreruptă. Mama şi-a luat odorul în braţe, s-a aşezat pe un scaun şi… şi-a  scos sânul din rochie, ca să-l hrănească pe Ion. După ce şi-a astâmpărat foamea,  bebeluşul a adormit în braţele naşei şi s-a mai trezit abia când a fost băgat în  cristelniţă, pentru o nouă repriză de plânsete.

“Sunt un tată fericit. Sperăm să ajungă muzician, la fel ca bunicul său,  căruia îi poartă numele. Şi fratele lui, Ştefan, de 3 ani, are talent cu carul”, a declarat, pentru Libertatea, politicianul. Pe lângă cei doi băieţi (Ion şi Ştefan) pe care-i are cu actuala soţie,  Carmen (33 de ani), Mădălin Voicu mai are trei copii cu fosta nevastă, Adriana:  Mădălin jr, Ioana şi Tudor.

Mai mult: Nevasta lui Mădălin Voicu şi-a alăptat fiul în biserică – Ştiri interne | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

by   1 min
0