Tabu
Image default
CULTURE

Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

Mădălin Voicu (60 de ani) şi-a creştinat ieri cel de-al  cincilea copil, Ion, care are numai două luni, la Biserica Icoanei din Capitală. Slujba a fost întreruptă de o mică pauză de masă, pentru că bebeluşului i s-a  făcut brusc foame.

Rudele şi prietenii invitaţi la botezul lui Ion Voicu, cel de-al cincilea  moştenitor al deputatului PSD Mădălin Voicu, au asistat la o scenă mai puţin  obişnuită pentru un lăcaş de cult. Nici nu începuse bine ceremonia de  creştinare, când bebeluşul a-nceput să plângă de foame, aşa că slujba a fost  întreruptă. Mama şi-a luat odorul în braţe, s-a aşezat pe un scaun şi… şi-a  scos sânul din rochie, ca să-l hrănească pe Ion. După ce şi-a astâmpărat foamea,  bebeluşul a adormit în braţele naşei şi s-a mai trezit abia când a fost băgat în  cristelniţă, pentru o nouă repriză de plânsete.

“Sunt un tată fericit. Sperăm să ajungă muzician, la fel ca bunicul său,  căruia îi poartă numele. Şi fratele lui, Ştefan, de 3 ani, are talent cu carul”, a declarat, pentru Libertatea, politicianul. Pe lângă cei doi băieţi (Ion şi Ştefan) pe care-i are cu actuala soţie,  Carmen (33 de ani), Mădălin Voicu mai are trei copii cu fosta nevastă, Adriana:  Mădălin jr, Ioana şi Tudor.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Nevasta lui Mădălin Voicu şi-a alăptat fiul în biserică – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Andrei ZAHARESCU – tata pentru a patra oara! In Africa de Sud! Poze cu toti copiii lui!

Primii artisti care aterizeaza la AIRFIELD 2016!

realitatea

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Andreea Damian

Din 19 decembrie se pleacă În SEXcursie

realitatea

J. K. Simmons: “Un rol negativ interesant este intotdeauna distractiv.”

realitatea

Scrie un comentariu