Tabu
Image default
lifestyle

NEVASTA Playboy (26) si-a luat bataita de la tataie Hefner (87)! FOTO!

Două echipaje de poliţie au fost trimise la reşedinţa “tăticului” Playboy, Hugh Hefner, din Los Angeles. Un telefon anonim a informat că în vestitul Mansion se aud ţipetele unei femei şi ale unui bărbat. Mogulul de 87 de ani şi frumoasa Crystal Harris, 26 de ani, s-au căsătorit în decembrie anul trecut, după ce în vară bomba sexy îl părăsise cu câteva zile înainte de nuntă.

Probabil că bătrânul cuceritor îşi mai aduce aminte din când în când de umilinţa trăită şi-i reproşează “iepuraşului” fapta. Asta se pare că s-a petrecut şi ieri, când a izbucnit, conform unor surse din poliţie, o ceartă violentă între cei doi proaspeţi însurăţei.

Mai mult, se pare că, deşi bătrân şi bolnav, Hugh Hefner s-a enervat atât de tare încât i-a tras lui Crystal şi câteva palme. Jurnaliştii americani au ajuns la conac, dar ofiţerii prezenţi au refuzat să dea detalii.

Ei au afirmat doar că “a fost vorba de un episod de violenţă, şi nu de o farsă”, aşa cum se mai întâmplă în ultima vreme la Hollywood, când poliţia era chemată la casele unor vedete fără nici un motiv.

Mai mult: «Tăticul» Playboy și-a bătut nevasta – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Gerard Depardieu: Juliette Binoche e un nimic!

realitatea

Matt Damon a avut dublă personalitate

realitatea

ROXANA VANCEA s-a ingrasat …dar e sexy pe motor! FOTO!

Lindsay Lohan, forțată să poarte o brățară care îi măsoară alcoolemia

realitatea

DON GIOVANNI – AP 15! Contine nuditate! …Mozart revazut cu ochii lui Hugh Hefner!

Andreea Banica a castigat o avere in campania electorala!

Scrie un comentariu