Tabu
CULTURESlider

Neversea 2024. Cine sunt artiștii care vor urca pe cele 4 scene ale festivalului

Ajuns la a șasea ediție, Neversea 2024 vine și în această vară cu un Line-up impresionant, din care îi amintim pe Maluma, DJ Snake, Bebe Rexha, Inna. 

Neversea 2024 va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, pe Plaja Neversea, din Constanța. Organizatorii promit că vor oferi, zile și nopți, spectacole pline de culoare, momente electrizante, diverse și memorabile, decoruri fantastice, dar și cele mai emoționante răsărituri de pe o plajă din Europa.

Line up Neversea 2024

Maluma, superstarul muzicii reggeaton și latino-pop, cunoscut pentru hiturile sale de top și colaborările cu Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, Ricky Martin ori Madonna, va fi în premieră la un festival din țara noastră, chiar dacă nu vine pentru prima dată în România. Considerat fenomen al industriei muzicale, columbianul deține multiple nominalizări și premii Latin Grammy, albumele sale „F.A.M.E.” ori „11:11”, bucurându-se de un succes internațional, iar turneele mondiale fiind sold-out.

Tot în premieră la Neversea, dar și în România, va urca pe scena principală a evenimentului și un alt icon al muzicii pop, Nick Carter de la Backstreet Boys – trupă ale cărei hituri „Everybody”, „As long as you love me” ori „I want it that way” au făcut înconjurul globului.

Alături de aceștia, în Line up-ul ediției 2024 a celui mai mare festival organizat pe o plajă în Europa o găsim și pe Bebe Rexha – cunoscută pentru colaborarea cu David Guetta la hitul „I´m Good” care le-a adus un premiu MTV EMA, dar și o nominalizare Grammy. S-a remarcat și pentru colaborările cu Nicky Minaj și Eminem;

În Line up Neversea 2024 mai este și G-Eazy care a colaborat cu Snoop Dogg, Cardi B și Bebe Rexha, printre alții, cunoscut pentru hiturile „Me, Myself and I” și „No limit”. Mahmut Orhan s-a remarcat prin stilul său inovator de a îmbina muzica deep și deep house cu acordurile orientale, dar și pentru remixurile de la „Game of thrones” sau „Just get your… and go”. 

Don Diablo, nelipsit de la Neversea, unul dintre cei mai așteptați DJ-i care au performat pe scena principală a acestui festival de muzică, la ediția aniversară, s-a clasat în Top 100 DJs, fiind cunoscut pentru ritmurile sale future house.

La Neversea 2024 vor mai încânta Alok – muzician, DJ și producător de discuri brazilian -, cunoscut pentru single-ul „Hear Me Now” și clasat de asemenea printre cei mai buni DJ din lume, Salvatore Ganacci  – bosniaco-suedezul știut pentru spectacolele sale virale la Tomorrowland în 2018 și 2019, la fel ca și pentru piesa „Horse” și mulți alții. Inna, Delia, Antonia și Alina Eremia vor fi și ele prezente.

Festivalul din acest an va avea patru scene: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

realitatea

Bătăușii din showbiz pe care lumea îi iartă

Andreea Damian

Stiai ca femeile sunt genetic programate sa fie mai placute decat barbatii?

realitatea

Vegheati de ingeri, in Ceruri! Cei 8 care au pierit in accidentul aviatic de ieri – MARTURII

Noaptea Albă a Filmului Românesc revine pe 16 septembrie în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara

Andreea Damian

Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit factura la curent

Andreea Damian

Scrie un comentariu