Tabu
Image default
PEOPLE

New couple alert: Harry Styles și Olivia Wilde

Actriţa Olivia Wilde şi cântăreţul Harry Styles formează unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood. Cei doi au fost văzuţi în weekend petrecând împreună la nunta unor prieteni.

Cei doi au lucrat recent împreună pentru filmul „Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde şi în care Harry Styles interpretează rolul principal.

„S-au aflat în Montecito, California, weekendul acesta, la o nuntă. Se ţineau de mână şi păreau foarte fericiţi. Se întâlnesc de câteva săptămâni”, a spus sursa citată de People.

Olivia Wilde şi Harry Styles au fost fotografiaţi apoi la casa lui din Los Angeles cu mai multe bagaje.

Olivia Wilde s-a separat de tatăl copiilor ei în 2020

Olivia Wilde s-a despărțit de actorul Jason Sudeikis, după șapte ani de logodnă și mai mulți ani de relație. Vestea a surprins pe toată lumea, întrucât cei doi păreau extrem de fericiți. Aceștia au încetat să mai formeze un cuplu încă de la începutul anului 2020, dar vestea a fost confirmată abia în luna noiembrie.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au împreună doi copii

Au împreună doi copii – Otis, în vârstă de şase ani, şi Daisy, în vârstă de 4 ani. Olivia a mai fost căsătorită timp de 8 ani, între 2003 și 2011, cu producătorul de film Tao Ruspoli.

Harry Style are o pasiune pentru femeile frumoase. Mulți bărbați ar fi invidioși pe Harry pentru frumusețile cu care s-a afișat, de-a lungul timpului. Taylor Swift, Cara Delevingne, Emma Watson, Kendall Jenner, Sara Sampaio sunt doar câteva din femeile care s-au iubit cu fostul membru One Direction.

ARTICOLE SIMILARE

Drama unei soliste din trupa Destiny’s Child. S-a internat la psihiatrie din cauza depresiei

Andreea Damian

Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

Andreea Damian

Soția lui Chef Florin Dumitrescu, melancolică!

Tabu Tabu

Scarlett Johansson susține că divorțul a ajutat-o să se pregătească pentru rolul din Marriage Story

Andreea Damian

Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus

Tabu Tabu

Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision

Andreea Damian

Scrie un comentariu