Home > Fashion > New trend alert: costume de baie minuscule făcute din bandă adezivă

New trend alert: costume de baie minuscule făcute din bandă adezivă

costume de baie

Moda costumelor de baie din bandă adezivă nu mai lasă loc imaginației. Noul trend de swimwearm a fost lansat în 2017 de casa de modă Black Tape Project la Miami Swim Week. În 2018, Joel Alvarez – zis și King of Tape – a reușit să surprindă din nou când și-a prezentat colecția la Miami. Și se pare că nici anul anul acesta nu va fi diferit!

Costumele de baie lipite de corp dezvăluie aproape fiecare centrimetru de piele, iar cele care le poartă trebuie să aibă mult curaj. Modelele lansate sunt extrem de îndrăznețe!

Colecția propusă de Black Tape Project a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York. Joel Alvarez și-a prezentat noul design și pe Instagram. Modelele arată absolut incredibil în aceste costume de baie dar oare câte femei ar încerca să le poarte la plajă? Ce-i drept, scapi de grija că-ți alunecă slipul sau sutienul, dar ce te faci când vrei să intri în apă?

În culori metalice, fucsia sau negru, aceste costume de baie par mai degrabă piese geometrice lipite pe corpul perfect al modelelor. Așadar, e musai să ai o siluetă fără cusur când le porți!

Alvarez spune că ideea costumelor de baie din bandă adezivă i-a venit în urmă cu un deceniu, când lucra ca fotograf. Acesta a explicat că un model cu care a început să lucreze i-a sugerat să folosească bandă adezivă într-o culoare metalică în timpum ședinței foto, pentru un efect wow. Și iată că această idee l-a ajutat să dezvolte o adevărată senzație.

Dar cine ar îndrăzni să poarte așa ceva pe litoral? Deși piesele propuse de Joel Alvarez au făcut vâlvă pe Internet, multe femei s-au arătat reticente. „Cum se simte atunci când îl dai jos?”, „Pare dureros!”, „O să doară al naibii de tare când veți da jos banda aceea adezivă”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe pagina de Instagram a designerului.

Articole asemanatoare
Victoria's Secret
Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani
costume de baie
Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone
Cele mai frumoase costume de baie la modă în anul 2018
costume de baie
Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

Comenteaza acest articol

New trend alert: costume de baie minuscule făcute din bandă adezivă

by Andreea Damian   1 min
0