Home > Fashion > Niciodată nu este TOO LATE

Niciodată nu este TOO LATE

Ceasurile TOO LATE sunt pentru fetele care apreciază design-ul minimalist. Åži pentru toți aceia care se uită la ceas doar atunci când vor să știe ora exactă, sau, cel mult, să afle ce dată este. De la aceste idei simple a pornit tânărul antreprenor de numai 27 de ani Ale Fogazzi, atunci când s-a gândit să reinventeze brățara de silicon, transformând-o într-un ceas ce impresionează prin simplitatea funcțiilor și prin cromatica vie.

Create în iulie 2007, în Italia, ceasurile TOO LATE au fost expuse pentru prima oară la MoMA (Muzeul de Artă Modernă de la New York), iar în 2008 a fost lansată versiunea „waterproof”, în cadrul Salonului Internațional de Design Interior de la Milano – MACEF. Motivul principal pentru care aleargă toată lumea după ele? Prețul incredibil pentru un produs expus în instituții de renume precum MoMa store din New York sau MACEF Milano: 75 RON.

Ca să nu mai vorbim despre ambalajul absolut demențial: ceasul vine într-un borcănel de sticlă cu capac de aluminiu, pentru ca tu să-i poți testa rezistența la apă. Dacă vrei să te simți ca o ,,diva optzecistă’’, ceasurile TOO LATE te așteaptă la IDELIER Concept Store din Lascăr Catargiu nr.1 (Piața Romană) sau la „Wagner Arte Frumoase și Povești” din Bd. Carol nr. 39 (între Pța Rosetti și Biserica Armenească).

Articole asemanatoare
Ceasurile de calitate, o frumoasa poveste de iubire intre eleganta si precizie
Design-ul tau interior chiar conteaza
Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche
9 obiecte vestimentare care te scot din anonimat!

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Niciodată nu este TOO LATE

by realitatea   1 min
1