Home > Lifestyle > Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

Muzicianul Nick Cave a împărtășit o scrisoare deschisă emoționantă despre cum simte încă prezența fiului său, Arthur, care a murit în 2015, la vârsta de 15 ani.

Artistul australian a răspuns unei scrisori primită de la un fan care pretindea că încă mai simte “un anumit fel de comunicare” cu membri ai familiei sale și cu prieteni de-ai săi care au murit recent. Cave i-a răspuns: “Atunci când iubești cu adevărat, te întristează deosebit de mult o astfel de moarte… eu simt prezența fiului meu în jur, în continuare, deși el nu mai este”.

Arthur a murit în Marea Britanie după ce a căzut de pe o stâncă în Brighton. Cave a postat scrisoarea pe “The Red Hand Files”, un site pe care îl folosește pentru a comunica cu fanii, la începutul acestei săptămâni. Răspunsul artistului a venit după ce un fan din SUA i-a scris: “Am experimentat moartea tatălui meu, surorii mele și a primei mele iubiri în ultimii ani și am simțit că încă mai comunic într-un fel cu ei, mai ales prin vise. Mă ajută.Tu și Susie simți că fiul tău Arthur este cu tine și comunică într-un fel?”

 

Cave i-a mulțumit fanului pentru “întrebarea frumoasă” și a împărtășit apoi experiența sa prin care-și tratează durerea. “Tristețea și dragostea se împletesc pentru totdeauna: durerea este amintirea teribilă a profunzimii dragostei noastre și, asemenea iubirii, durerea nu este negociabilă. Există o extindere a durerii care ne copleșește. În jurul acelei gheare care se învârtește, există tot felul de forme de nebunie, fantome, spirite și vizite în vis și orice altceva pe care noi, în durerea noastră, vom experimenta. Acestea sunt daruri prețioase care sunt la fel de valide și la fel de reale cât le lăsăm noi să fie. Sunt ghizi spirituali care ne conduc din întuneric”. El a adăugat că a simțit prezența lui Arthur tot timpul. “L-am auzit vorbind cu mine deși nu poate fi acolo. Durerea îngrozitoare crează fantome strălucitoare în urma ei, aceste spirite sunt idei, în esență, ele sunt imaginația noastră uimită care încearcă să-și revină după o tragedie.”

Articole asemanatoare
Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”
ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!
Smiley, în DOLIU! Azi a condus-o pe ULTIMUL DRUM
Monica Gabor, album de doliu pe Facebook

Comenteaza acest articol

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

by realitatea   1 min
0