Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Nicki Minaj le cere rapperilor să cânte mai puțin despre politică

Cântăreața rapp Nicki Minaj le cere colegilor de breaslă să lase deoparte politica și să se concentreze mai mult pe talent și pe pasiunea pentru genul de muzică rapp.

Interpreta hitului Anaconda – care recent a câștigat Game-Changer Award la Billboard Women in Music – spune că este mândră de toate artistele rap din industria muzicală, dar că își dorește să nu mai audă mesaje politice în versurile multor piese rapp.

„Recent, au apărut o mulțime de artiste rapp. Aceasta este o schimbare pozitivă, se merge într-o direcție pozitivă în acest fel.”, a declarat ea pentru Billboard. „Dar ceea ce mi-ar plăcea să văd mai mult în industrie este mai puțin politică, mai puțin despre cine cunoașteți și mai mult despre talent”, a adăugat Nicki Minaj.

Vedeta în vârstă de 37 de ani își anunța retragerea din muzică în luna septembrie pentru a-şi întemeia o familie cu Kenneth Petty. „Am decis să mă retrag şi să îmi formez propria familie. Ştiu că sunteţi fericiţi acum”, a scris cântăreața, pe Twitter. Câteva zile mai târziu a revenit asupra deciziei și-a cerut scuze pentru declarațiile sale, ceea ce a creat confuzie în rândul fanilor.

Nicki Minaj, născută pe 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A iubit încă din copilărie actoria şi muzica, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent – „Queen” – fiind lansat în 2018. Nominalizată de două ori la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

ARTICOLE SIMILARE

Depeche Mode – o noua data in discutie pentru iulie sau septembrie

realitatea

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Situație îngrijorătoare: copiii petrec mai mult timp pe YouTube decât cu prietenii

Andreea Damian

Apariția regală a lui Meghan Markle în Olanda, într-un costum alb Valentino

Andreea Damian

Jennifer Lopez şi logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei şcoli americane, pentru un an

Andreea Damian

7 produse de îngrijire care pot dăuna pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu