Tabu
PEOPLESlider

Nicki Minaj și-a anulat concertul în România înainte cu doar trei ore. Ce mesaj a transmis rapperița

Niki Minaj și-a anunțat fanii că nu va veni, cu doar trei ore înainte să urce pe scena festivalului SAGA din București. 

Artista a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care spune că a fost avertizată de echipa ei să nu călătorească în România pentru că sunt anunțate proteste. 

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe rețeaua X (fostul Twitter). 

Singurele proteste anunțate sunt pentru ziua de luni. Contabilii au anunțat că vor ieșit în Piața Victoriei să protesteze contra măsurilor fiscale. Manifestația începe la 08:30 în Piaţa Victoriei, iar la 09:30 se va pleca în marş spre sediul Ministerului de Finanţe din Piaţa Constituţiei. Festivalul SAGA din Capitală se desfășoară în zona Băneasa, iar protestul nu ar fi afectat cu niciun fel vizita artistei la noi în țară. 

Reacția SAGA după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul  

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat reprezentația din cauza protestului de mâine de la București. Această știre ne-a lăsat pe toți bucăți, și știm că este o dezamăgire imensă pentru voi toți, așa cum este și pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea de care ai dat dovadă și vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”, au scris organizatorii în mediul online.   

Festivalul Saga nu este la primul scandal de acest tip. Anul trecut trei mari artiști au anunțat că nu mai urcă pe scenă cu doar câteva ore înainte de spectacol. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Andreea Damian

O studentă coase gratuit măşti transparente speciale pentru persoanele surde

Andreea Damian

Cele mai influente 10 femei din 2021 când vine vorba de stil

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie cel mai mare secret al ei de frumusețe

Andreea Damian

Cum arată acum Jasmine? Transformare totală pentru dansatoarea din buric

Andreea Damian

Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu