Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Nicki Minaj susține că se retrage pentru ca să-și întemeieze o familie

Nicki Minaj susține că se retrage pentru ca să-și întemeieze o familie, potrivit unei postări de pe Twitter de joi după-amiază.

„Am decis să mă retrag și să am familia mea. Știu că sunteți fericiți acum. Pentru fanii mei, continuați să cântați piesele mele, faceți asta până la moartea mea, atunci când voi fi acolo, într-o cutie. Vă iubesc pe VIAȚĂ”, a scris ea în postare, alături de emoji. Nu s-a lămurit încă dacă postarea este gravă sau nu, o pledoarie pentru atenție sau, după cum sugerează a doua teză, o declarație pentru hateri.

În ceea ce privește aspectul familiei, luna trecută, ea a declarat în emisiunea Queen Queen că ea și iubitul Kenneth Petty se vor căsători „în 80 de zile”. Minaj a avut un an dur, în aprilie s-a despărțit de managerii cu care lucrase ani de zile, Gee Roberson și Cortez Bryant, și s-a lipit apoi de managerul Irving Azoff, deși nu este clar dacă relația respectivă a fost vreodată consolidată. Și deși albumul său „Regina” din 2018 a fost un succes, un turneu planificant a fost amânat în august din cauza problemelor de producție și nu a fost niciodată reprogramat.

De asemenea, a intrat într-o altercație pe scară largă cu Cardi B în cadrul Săptămânii modei din New York în toamna trecută, conflict care era să se termine cu o bătaie. Mai târziu, Minaj a numit incidentul „umilitor”. Cu toate acestea, Minaj a fost prezentă în ultimele luni în calitate de invitată la mai multe emisiuni și evenimente, apărând inclusive în clipul „Hot Girl Summer” de la Megan Thee Stallion, care a avut premiera marți, 3 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Acest chelner miaună la tine dacă îi atingi prea mult urechile

Andreea Damian

Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Premiul Nobel și carnea pentru kebab

realitatea

Sărbătoare dublă în familia Romaniței Iovan

Tabu Tabu

Scrie un comentariu