Home > Agenda > stiri > SERGIU NICOLAESCU avea un fiu nelegitim!

SERGIU NICOLAESCU avea un fiu nelegitim!

Într-un interviu acordat ziarului ”Libertatea” în 2010, Sergiu Nicolaescu a mărturisit că este convins că are un copil cu o femeie pe care a întâlnit-o în 1956. Regretatul cineast a povestit că în acel an a avut o aventură cu o femeie căsătorită. La ceva timp după ce idila lor a luat sfârșit, femeia a adus pe lume un copil, căruia regizorul era convins că îi era tată.
“Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatăl copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într- o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiaţă. Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă ţară la scurt timp. O vreme am încercat să aflu ce fac, pe unde sunt. N-am reuşit. Apoi au trecut anii şi am considerat că e prea târziu să mai intervin în viaţa cuiva”, a dezvăluit Sergiu Nicolaescu în ziarul ”Libertatea”.
Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţă, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, la Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.
Regizorul s-a născut la Târgu Jiu, în data de 13 aprilie 1930. El a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti ca inginer mecanic, iar după absolvire a început să lucreze la filmări combinate în cadrul Studioului cinematografic Alexandru Sahia. A avut zeci de filme la activ, printre care “Dacii”, “Mihai Viteazu”, “Nea Mărin miliardar” sau “Cu mâinile curate”.

Mai mult: Sergiu Nicolaescu A AVUT UN FIU NELEGITIM? Vezi de ce credea regizorul asta! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

SERGIU NICOLAESCU avea un fiu nelegitim!

by   1 min
0