Home > Fără categorie > Nicolas Cage, acuzat că şi-a abuzat fiul

Nicolas Cage, acuzat că şi-a abuzat fiul

Astrele nu sunt deloc în poziţii favorabile în ultima vreme pentru domnul Nicolas Cage. În ultimii ani a avut o serie lungă de probleme financiare şi chiar a fost nevoit să îşi vândă câteva proprietăţi pentru a-şi plăti datoriile la stat. Au urmat mai multe scandaluri legate de consumul de alcool şi comportamentul său violent…

În urmă cu doar câteva zile actorul a fost arestat după ce un cetăţean anonim a sunat la poliţie şi a reclamat faptul că Nicolas o brusca pe soţia lui şi făcea scandal în plină stradă. A ieşit rapid de la închisoare, dar acum se confruntă cu o acuzaţie nouă. Un martor prezent la incidentul despre care vorbeam a sunat la Protecţia Copilului şi a declarat că Nicolas Cage şi-ar fi lovit copilul şi l-ar fi trântit la pământ. Şi cum în SUA aşa stă treaba, autorităţile au început imediat anchetarea vedetei.

Singura care a sărit în apărarea lui Cage este chiar soţia lui Alice, care a declarat că soţul ei s-a împiedicat şi a căzut agăţându-l şi pe fiul lui de cinci ani. Autorităţle şi-au exprimat dorinţa de a sta de vorbă cu copilul, dar Alice s-a opus vehement acestui lucru.


Comenteaza acest articol

Nicolas Cage, acuzat că şi-a abuzat fiul

by realitatea   1 min
0