Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Nicole Kidman, regulă bizară pentru un mariaj fericit

Actrița de origine australină Nicole Kidman, de 51 de ani, și cântăreţul de muzică country Keith Urban, de 50 de ani, au împlinit recent 12 ani de căsnicie.

Nicole Kidman a declarat pentru revista Parade care este secretul mariajului ei fericit, o regulă pe care ambii o respectă cu stricteţe: nu comunică niciodată prin mesaje, scrie Daily Mail. „Nu ne scriem niciodată mesaje pe telefon. Vorbim tot timpul ori la telefon, ori pe Face Time, dar nu ne scriem mesaje pentru că eu simt că mesajele pot fi înţelese greşit tot timpul. Mi se întâmplă să recitesc mesaje din trecut şi să mă întreb «Ce a vrut să spună?», apoi le citesc şi altora, rugându-i să le interpreteze… nu vreau să se întâmple asta între mine şi iubitul meu“, a mărturisit vedeta.

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Nicole Kidman a postat pe contul ei de Instagram un scurt video pentru a celebra aniversarea căsătoriei. Videoclipul cuprinde imagini cu ei sărutându-se în ziua nunţii şi cu biserica în care şi-au unit destinele. „Îmi reamintesc de momentul de acum 12 ani dintr-o biserică din Manly, Australia. Încă mi se pare că a fost ieri. Sunt o femeie norocoasă. Aniversare frumoasă, iubitule“, a scris actriţa.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au cunoscut la G’Day LA, în ianuarie 2005. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună două fetițe.

ARTICOLE SIMILARE

Bagheta de pâine, ultima tendință în modă și design?

Ciocîrlan

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Andreea Damian

Blackpink e prima trupă K-pop care s-a alăturat clubului celor cu miliarde de vizualizări pe YouTube

realitatea

Eco-anxietatea – sau de ce nu mai dormim noaptea pentru ca se taie padurea amazoniana

realitatea

Spring make-up tutorial in nuante de roz

realitatea

Tily Niculae nu se mai oprește din aniversări!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu