Tabu
PEOPLE Slider

Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil

nicole kidman

Nicole Kidman intenţionează să adopte un copil împreună cu soțul eu Keith Urban, deoarece își doresc să fie din nou părinți. Actrița australiană a vorbit sincer despre dorința sa de a-și mări familia. Iar visele ei ar putea deveni în curând realitate, potrivit revistei Woman’s Day, care susține că ea și partenerul ei de viață au decis să adopte primul copil împreună.

„Nici unul dintre ei nu mai este tânăr și Nicole a acceptat că nu va mai avea un copil pe cale naturală la vârsta sa, deci adopția pare a fi calea cea bună”, a spus o sursă din apropierea vedetei pentru publicația citată.

Cuplul are deja două fetițe – Sunday, de 11 ani, și Faith, de 8 ani – și e pregătit oricând să mai primească o alta. Cu toate acestea, Keith s-a întrebat mereu cum ar fi viața sa dacă ar avea și un fiu.

Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, în 2017, Nicole Kidman susține că micuții sunt centrul universului său: „După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine“. Actrița i-a adoptat pe copiii cei mari, Isabella (26 de ani) și Connor (24 de ani), pe vremea când era căsătorită cu Tom Cruise. În ciuda sarcinilor pierdute, ea a reușit să o conceapă natural pe Sunday Rose. Faith, al doilea lor copil, a venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat, dar ea nu vrea să se oprească aici.

Kidman și-a dorit mereu mulți copii. „Keith și cu mine ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama la 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise“, a povestit ea, în urmă cu doi ani.

ARTICOLE SIMILARE

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Andreea Damian

Cele mai futuriste biblioteci din lume

Ciocîrlan

Actrița Oana Cârmaciu din Sacrificiul a născut în secret un băiețel

Tabu Tabu

ROMÂNIA dă liber la ucis ciocârliile pentru restaurantele de lux

Dora Constantinovici

Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

Andreea Damian

2 comentarii

Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 21 July 2019 at 15:59

[…] Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil, totul despre actriţă pe TABU.RO […]

Răspunde
Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil - Stiri eZZ 21 July 2019 at 17:15

[…] Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil, totul despre actriţă pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu