Tabu
Image default
FASHION

NICOLE SCHERZINGER in rochie de Maria Lucia Hohan

Tot mai mult vedete de la Hollywood au început să îmbrace ținutele Mariei Lucia Hohan, devenind se pare un designer în trend la Hollywood.  Recent, Nicole Scherzinger și-a făcut apariția pe covorul roșu cu o ținută spectaculoasă creată de românca noastră.

‭ioana ginghina si ruxandra

Nicole a făcut furori pe covorul roșu, la audițiile X Factor din Newcastle,  Marea Britanie, într-o rochie drapată, de culoare turcoaz, scurtă și strânsă la  mijloc cu o curea multicoloră. Ținuta purtată de fosta componentă a trupei  Pussycat Dolls pentru acest eveniment este semnată de Maria Lucia Hohan, un  designer român tot mai căutat de vedetele de la Hollywood.

La gala premiilor Golden Globes, de exemplu, mai multe actrițe renumite, printre care Kathleen Robertson, pe care ați  văzut-o în serialul ”Beverly Hills” sau Jenna Dewan, soţia frumușelului  Channing Tatum au purtat creațiile româncei.

Și la Oscaruri Maria Lucia Hohan a fost ”prezentă”. Actrița Diane Lineker și modelul Maria Menounos au fost îmbrăcate de  designerul nostru.

Mai mult: Nicole Scherzinger, extrem de SEXY, într-o rochie Maria Lucia Hohan | FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Fotoliul lui Yves Saint Laurent, vândut cu 28 de milioane de euro

realitatea

Alegerea editorului: Lista de cumparaturi

realitatea

Încalță-te la nuntă cu Paris Hilton

realitatea

1977, expo remember la Bath

realitatea

Amy Adams si Penelope Cruz au purtat L’Wren Scott la Oscar

realitatea

Globuri de Crãciun semnate Agatha Blanck.

realitatea

Scrie un comentariu