Home > Slider > Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?

Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?

Nicole Scherzinger

Frumoasa Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor America, după ce contractul ei nu a mai fost reînnoit. Sharon Osbourne și Louis Walsh ar putea rămâne și ei pe dinafară, anunță The Sun, după ce producătorul Simon Cowell a plănuit în secret o preluare masivă a show-ului.

Jurații originali, Louis și Sharon, ambii în vârstă de 65 ani, au contracte și pentru următorul sezon. Dar șefii încearcă să înceteze colaborarea pentru că vor să aducă jurați noi. Se pare că noul bărbat din juriu se dorește a fi Craig David sau Louis Tomlinson de la One Direction. Pe de altă parte, pentru locurile juratelor X Factor se luptă Cheryl Twwedy, Alesha Dixon, Kylie Minogue și Mariah Carey.

„Louis și Sharon au contracte pentru a se întoarce și anul acesta, dar Simon și producătorii și-au pierdut încrederea în ei”, a declarat o sursă din emisiune. „Nicole a fost un membru al juriului pasionat, dar nu are contract și nu va mai reveni anul acesta”, a mai spus sursa. Până în prezent, Louis a fost concediat de două ori, fiind salvat de fiecare dată de Simon Cowell. Nicole Scherzinger a anunțat însă că nu va reveni pe scaunul de jurat la X Factor.

Decizia producătorilor a stârnit un val de indignare în rândul fanilor care urmăresc show-ul de televiziune. „ De ce au scăpat de singurul lucru care face emisiunea X Factor suportabilă? Să scape de @NicoleScherzy a fost o greșeală uriașă”, a mărturisit un fan pe Twitter, în timp ce un altul a adăugat: „Cum pot să scape de Nicole de la Scherzinger X Factor, sunt livid”.

O pauză de X Factor i-ar putea da lui Nicole Scherzinger șansa să reunească trupa care a lansat-o, The Pussycat Dolls. Chiar fosta ei colegă de trupă, Kimberly Wyatt, a dezvăluit că grupul se află în discuții pentru o colaborare.

Articole asemanatoare
The Pussycat Dolls
The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”
Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Comenteaza acest articol

Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?

by Andreea Damian   1 min
0