Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”

Un videoclip intim cu Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton a fost postat pe Internet în urmă cu câteva săptămâni, de un hacker. Cântăreața americană a rupt tăcerea, în sfârșit, și a vorbit despre situația creată după ce filmulețul care conține scene interzise minorilor a ajuns viral.

Luna trecută, fosta membră Pussycat Dolls și pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au descoperit că un video în care se alintau a ajuns pe internet.

Artista în vârstă de 40 de ani a abordat acest subiect în cadrul petrecerii organizate de Elton John în cinstea Oscarurilor. „A fost oribil. Chiar nu pot să înțeleg de ce cineva ar face așa ceva, de ce ar pune acest lucru pe internet?! Este o răutate dusă la extrem”, a spus Nicole într-un interviu, potrivit The Sun.

Clipul care durează două minute îi înfățișează pe cei doi foști parteneri, în patul conjugal, și a fost distribut de peste 600.000 de ori până să fie șters din mediul online.

Nicole și Lewis sunt disperați să afle cine a încercat să le facă rău „aruncând” pe Internet această înregistrare video fără voia lor. „Ei au fost îngroziți și sunt în stare de orice pentru a afla cum s-a întâmplat asta”, a povestit o sursă apropiată vedetei. Cântăreața crede că i-a fost spart contul de cloud, acolo unde avea stocate aceste amintiri. Totuși, Nicole se teme că alte video din intimitatea sa vor fi făcute publice.

Șocată de această situație neașteptată, Nicole Scherzinger i-ar fi spus familiei că se simte „violată”: „A fost groaznic pentru ea, vrea să-și țină capul sus în acest moment, să-și trăiască viața și să uite ce s-a întâmplat”, susține aceeași sursă.

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton au avut o relație tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări. S-au cunoscut în 2007 la Munchen, la MTV Video Music Awards. S-au despărțit în februarie 2015, după ce Nicole ar fi dat de înțeles că Lewis a înșelat-o. În 2016, Nicole a confirmat că formează un cuplu cu tenismenul Grigor Dimitrov.

ARTICOLE SIMILARE

Vechi ritual coreean de înfrumusețare în zece pași

Andreea Damian

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

Valentina Pelinel, mamă din nou

Andreea Damian

All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit

Andreea Damian

[ Globurile de Aur ] Șase nominalizări pentru filmul „Mank”

Ciocîrlan

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Scrie un comentariu