Home > beauty > Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

Tenul Nicoletei Luciu este distrus, iar bruneta traieste o adevarata drama din cauza bubelor care i-au aparut pe fata. A apelat la o serie de doctori, dar a incercat si trucurile prietenilor, dar pana acum nimic nu a dat roade.

Medicii i-au spus diverse lucruri si a inceput sa ia niste medicamente care au facut-o sa se ingrase cu 12 kilograme. Acum a apelat la serviciile unei clinici de infrumusetare pentru a scapa de problema.

“Nu mai stiu ce sa fac. Nici nu stiu exact ce sunt si cum sa le tratez. Am primit tot felul de idei si de diagnostice. Am luat si medicamente, iar de la ele m-am ingrasat destul de mult, am luat in jur de 12 kilograme. Este destul de greu pentru ca imaginea mea vindea, iar din cauza lor am pierdut cateva contracte destul de importante. Am vorbit si cu doctorul Kasem, dar acum nu stiu, sper ca cei de aici, de la salon sa ma ajute sa scap de probleme”, a spus Nicoleta Luciu la WOWbiz.

Articole asemanatoare
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă
zinc
Funcționează, cu adevărat, zincul în tratamentul acneei?
acnee
A scăpat definitiv de acnee după ce a renunțat la acest aliment
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!

Comenteaza acest articol

Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

by   1 min
0