Home > beauty > Nicoleta Luciu va arăta cu cinci ani mai tânără. Află cum!

Nicoleta Luciu va arăta cu cinci ani mai tânără. Află cum!

Frumuseţea este o armă binecunoscută a persoanelor mondene. Apariţia la evenimentele importante trebuie marcată în presă, aşa că înainte, un ritual de înfrumuseţare cu efecte spectaculoase şi rapide reprezintă un must do.

Unul dintre viitoare evenimente ce vor acoperi, cu siguranţă, primele pagini, e nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Nicoleta Luciu va fi naşa de cununie a celor doi, aşa că se cer anumite pregătiri pentru înfrumuseţare. Astfel, Nicoleta Luciu a apelat la tratamentul celebru, la care apelează Madonna, Kim Kardashian, Eva Longoria şi Naomi Campbell, dar şi alte celebrităţi de la Hollywood.

Este vorba de Intraceuticals, care reprezintă cea mai recentă tehnologie în materie de tratamente de rejuvenare facială neinvazivă, ce constituie alternativa pentru clasicele injectări cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Tratamentul constă în introducerea în derm a unui cocktail cu acid hialuronic, vitamine A, C şi E, şi antioxidanţi, prin intermediul oxigenului hiperbaric. Astfel se obţine o hidratare din interior şi un aport de vitamine şi acid hialuronic vitale pielii pentru a se menţine tânără.

Vedeta şi-a dorit să stea departe de injecţii şi să apeleze la un tratament eficient care să nu presupună perioadă de recuperare şi să poată merge la evenimente sau la filmări direct din cabinetul esteticianului.

Cui îi este frică de injecţii poate urma acest tratament. De la prima şedintă am avut pielea fină şi sănătoasă ca a copiilor mei! Arată impecabil! Estompează ridurile foarte mult şi nici cearcăne nu mai am. Ies pe stradă complet nemachiată. Vara nu ai nevoie de machiaj, poate doar maximum de un fond de ten cât o boabă de mazăre! Vreau să o aduc şi pe Bianca la Noblezza, să arătăm impecabil la nuntă!”, a declarat Nicoleta Luciu.

Articole asemanatoare
cartof
A folosit sucul de la cartof pe rădăcinile părului. Motivul te va surprinde
STUDIU: S-a inventat leacul pentru alergia la arahide
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
Cum sa adormi mai usor cand esti racit

Nicoleta Luciu va arăta cu cinci ani mai tânără. Află cum!

by   1 min
1