Home > Lifestyle > Stiri > NICOLETA LUCIU gata sa-si sparga silicoanele! A ajuns la Urgenta!

NICOLETA LUCIU gata sa-si sparga silicoanele! A ajuns la Urgenta!

Nicoleta Luciu a povestit la Acasă Tv că în iarna trecută a tras o spaimă teribilă când, aflându-se la schi, a căzut şi s-a lovit la sânii operaţi cu doar un an înainte.
Durerile care creşteau în intensitate au speriat-o, astfel că a plecat de urgenţă la Bucureşti pentru a fi consultată de medicul care i-a pus impanturile cu silicon. Din fericire, lovitura nu a cauzat leziuni.
“Au pornit tot felul de veşti, cum că m-am operat din nou, că am alte silicoane. Nu e aşa, am căzut la ski, atât. Am aterizat pe unul dintre sâni şi m-a durut rău. Am simţit o durere bruscă şi scurtă. Apoi s-a intensificat şi nu a mai cedat. Asta a fost. Din fericire, sunt vie şi nevătămată”, a mărturisit Nicoleta, potrivit admp.ro
Oricum, când vine vorba despre frumuseţe, bruneta nu face nici un rabat. Fie că este vorba despre injecţii cu aminoacizi pentru păstrarea tenului tânăr, fie că e vorba de epilare definitivă, diete drastice, ore de antrenament istovitoare sau implanturi cu silicon, nimic nu este prea puţin pentru a arăta în formă.
Ultima operaţie de mărire a bustului s-a produs imediat după naşterea tripleţilor, costând 6.000 de euro. Implanturile pentru care a optat Nicoleta Luciu, au fost personalizate, astfel fiind redus riscul ca implanturile să nu i se potrivească.
Nicoleta Luciu a devenit celebră în 1999, când a câștigat titlul “Miss România”. Atunci era o brunetă focoasă, gata să să se dezbrace pentru a deveni celebră. După ce, sub indrumarea lui Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, a realizat sase pictoriale pentru revista cu “iepurași”, succesul nu a întârziat să apară: a devenit asistentă în emisiunea realizatoarei Tv Teo Trandafir, a cântat câțiva ani în trupa Laguna, a jucat în numeroase telenovele românești și a fost considerată ani buni cea mai sexy femeie din România.
În viața personală, Nicoleta este căsătorită cu afaceristul Zsolt Csergo, cu care are împreună 4 copii.

Mai mult: Nicoleta Luciu, la un pas SĂ-ŞI SPARGĂ SILICOANELE! Vezi de ce a ajuns la URGENŢĂ! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

NICOLETA LUCIU gata sa-si sparga silicoanele! A ajuns la Urgenta!

by realitatea   1 min
0