Tabu
Image default
FASHION

Night Shopping la Băneasa Shopping City

Pentru prima dată în România centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa își unesc forțele într-un eveniment special dedicat celor mai înfocați cumpărători.

Vineri, 30 ianuarie, bucureștenii se pot bucura de o nouă noapte de cumpărături, cu reduceri speciale. Venind în întampinarea dorinței românilor și în acest an, pentru a treia oară este organizat Night Shopping Party.

Deși maratonul de cumpărături a început deja, adevărata competiție de shopping va fi prilejuită vineri, 30 ianuarie când centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa vor fi deschise până la ora 24.00. Cumpărătorii se vor putea bucura de oferte și promoții speciale, începând cu ora 18 și până în miez de noapte.

Conceptul inovativ de Night Shopping Party – Noapte Albă de Reduceri – este deja cunoscut românilor din primele două ediții organizate de Băneasa Shopping City în vara anului 2008 când s-au înregistrat trafic și vânzări crescute semn că românii au îmbrățișat bucuroși cumpărăturile la miez de noapte.

ARTICOLE SIMILARE

Heidi Klum, L.A Confidential pe coperta Vogue Germania

realitatea

Stephanie Seymour, o Valentino girl

realitatea

Denimul, în tendințe. Șase modele cu stil de purtat primăvara aceasta

Andreea Damian

Daisy Lowe, designer pentru Morgan

realitatea

ALBUM FOTO de la nunta lui PEPE cu Raluca Pastrama / PEPE i-a pupat mana lui MARUTA

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

realitatea

Scrie un comentariu