Home > Fashion > Night Shopping la Băneasa Shopping City

Night Shopping la Băneasa Shopping City

Pentru prima dată în România centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa își unesc forțele într-un eveniment special dedicat celor mai înfocați cumpărători.

Vineri, 30 ianuarie, bucureștenii se pot bucura de o nouă noapte de cumpărături, cu reduceri speciale. Venind în întampinarea dorinței românilor și în acest an, pentru a treia oară este organizat Night Shopping Party.

Deși maratonul de cumpărături a început deja, adevărata competiție de shopping va fi prilejuită vineri, 30 ianuarie când centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa vor fi deschise până la ora 24.00. Cumpărătorii se vor putea bucura de oferte și promoții speciale, începând cu ora 18 și până în miez de noapte.

Conceptul inovativ de Night Shopping Party – Noapte Albă de Reduceri – este deja cunoscut românilor din primele două ediții organizate de Băneasa Shopping City în vara anului 2008 când s-au înregistrat trafic și vânzări crescute semn că românii au îmbrățișat bucuroși cumpărăturile la miez de noapte.

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Comenteaza acest articol

Night Shopping la Băneasa Shopping City

by realitatea   1 min
0