Tabu
Image default
FASHION

Night Shopping la Băneasa Shopping City

Pentru prima dată în România centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa își unesc forțele într-un eveniment special dedicat celor mai înfocați cumpărători.

Vineri, 30 ianuarie, bucureștenii se pot bucura de o nouă noapte de cumpărături, cu reduceri speciale. Venind în întampinarea dorinței românilor și în acest an, pentru a treia oară este organizat Night Shopping Party.

Deși maratonul de cumpărături a început deja, adevărata competiție de shopping va fi prilejuită vineri, 30 ianuarie când centrul comercial Băneasa Shopping City, Feeria și hypermarketul Carrefour Băneasa vor fi deschise până la ora 24.00. Cumpărătorii se vor putea bucura de oferte și promoții speciale, începând cu ora 18 și până în miez de noapte.

Conceptul inovativ de Night Shopping Party – Noapte Albă de Reduceri – este deja cunoscut românilor din primele două ediții organizate de Băneasa Shopping City în vara anului 2008 când s-au înregistrat trafic și vânzări crescute semn că românii au îmbrățișat bucuroși cumpărăturile la miez de noapte.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Toni

realitatea

Catalog marca Lippman pentru colecţia de toamnă Louboutin

realitatea

Cadouri prețioase Sheba

realitatea

Trend Alert: Rochia cu petale

realitatea

Naomi Campbell by Karl Lagerfeld pentru revista V

realitatea

Netflix lansează un magazin care vinde piesele iconice din serialul „Emily in Paris”

Andreea Damian

Scrie un comentariu