Tabu
Image default
FASHION Slider

Nike va produce încălţăminte pentru „eroii de fiecare zi”

Nike a anunţat că va produce o nouă gamă de încălţăminte, care însă nu este dedicată sportivilor, ci unui public diferit – angajaţii din sistemul de sănătate.

Nike Air Zoom Pulse este o încălţăminte sportivă creată pentru cei din domeniul medical. Conform unui comunicat de presă transmis de companie, ideea care a stat la baza acestei game a fost legată de „eroii de fiecare zi”.

Reprezentanţii Nike au mers la Spitalul de copii OHSU Doernbecher din Portland, Oregon, SUA, pentru a vorbi cu personalul medical ca să ajungă la acest rezultat.

Ei au luat în calcul provocările meseriei, printre care orele petrecute în picioare şi lichidele pe care medicii le-ar putea vărsa pe jos, dar şi nevoia ca aceştia să se simtă bine în timpul turelor prelungite.

„Pantoful este conceput ca un sabot, un favorit al personaluluimedical, dar este doar mai sportiv”, au spus reprezentanții companiei Nike, potrivit CNN. „Calapodul, interiorul şi talpa asigură picioarele într-un mediu precum este spitalul”, au adăugat aceștia.

Încălţămintea nu are şireturi, iar călcâiul este protejat de o bandă elastică. Astfel, poate fi încălţată cu o singură mână . Este făcută dintr-un material rezistent şi talpa nu alunecă, indiferent dacă cel care o poartă calcă în diverse substanţe sau apă.

ARTICOLE SIMILARE

BIEN SAVVY PRIVATE SALE

Karl Lagerfeld + Repetto = Pantofii Cabaret

realitatea

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

VEDETA de la noi – fara lenjerie intima in public! FOTO! Ce-a pierdut SMILEY!

Cum și-a distrus Mihaela Rădulescu hainele în pădure

Tabu Tabu

Dua Lipa a lansat noul album din izolare

Andreea Damian

Scrie un comentariu