Home > Fashion > NINA RICCI, eternul feminin al modei frantuzesti /VIDEO de la Paris Fashion Week

NINA RICCI, eternul feminin al modei frantuzesti /VIDEO de la Paris Fashion Week

Din JURNALUL JANINEI NECTARA la Paris Fashion Week

Pentru toamna urmatoare, Peter Copping, designerul Casei Nina Ricci, si-a imaginat garderoba unui adult, purtata si asortata cu inocenta si nepriceperea stilistica a unui copil.

Prezentarea de moda s-a desfasurat si cand modelele ar fi avut cel mult jumatate din varsta lor reala, defiland prin fata oglinzii imbracate in rochiile si pantofii mamei.

Pentru a obtine aceast look, designerul englez chiar a croit hainele cu o masura mai mare pentru a parea largi, nepotrivite conformatiei lor, insa cu un efect final extrem de seducator.

Show-ul a avut loc in Espace Ephemere de Tuileries, intr-o sala impozanta, accesorizata la randul ei cu candelabre masive din cristale, ce s-au regasit si in siragurile de coliere suprapuse neglijent, la gatul modelelor.

Tinute lady-like, alcatuite din rochii senzuale din voal, gulere opulente din blana de vulpe, haine groase din casmir si fuste din tweed cu aplicatii fine de broderii au marcat o colectie rafinata, caracterizand cu succes eternul feminin.

“O garderoba pentru prezent, vazuta prin ochii unui copil ce experimenteaza cu hainele mamei sau ale bunicii. O nostalgie pentru prezent”, a fost definitia colectie, sumarizata de Copping.

Mai multe detalii pe fashionavecpassion.ro

JANINA NECTARA la Paris Fashion Week – un proiect Fahionavecpassion.ro , Tabu.ro , Music Channel , Kanal D .

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Angajatii lui Jean Paul Gaultier au iesit in strada!

Comenteaza acest articol

NINA RICCI, eternul feminin al modei frantuzesti /VIDEO de la Paris Fashion Week

by realitatea   1 min
0