Tabu
Image default
lifestyle

NND(KP)

Pentru casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, sau NNDKP cum este cunoscuta de toata piata, sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an au fost pline de evenimente. S-a realizat reconcilierea cu trecutul si desprinderea de o formula de parteneriat care a consacrat compania in cei peste 14 ani de existenta?

Trecutul recent al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, pe scurt NNDKP, a fost marcat de cateva episoade care ar indreptati pe oricine sa traga concluzia ca firma – unul dintre businessurile-reper ale pietei locale de avocatura – trece printr-o criza interna care nu are nici o legatura cu cea economica. Plecarea, in vara, a grupului de parteneri condusi de Francisc Peli – care si-au fondat propriul business – continua sa fie privita drept o lovitura majora suferita de firma cofondata de Manuela si Ion Nestor.

Pe langa asta, in ianuarie, piata era luata prin surprindere de anuntul potrivit caruia Andrew Kingston si Patricia Petersen – ultimele doua litere din NNDKP – ies, dupa 15 ani, de pe lista de parteneri. Iar luna trecuta devenea public faptul ca NNDKP pierduse, dupa zece ani, primul loc in topul caselor de avocatura intocmit dupa cifra de afaceri. Cum se vad acum toate acestea din biroul lui Ion Nestor? Mai multe detalii cititi in ultimul numar al MONEY EXPRESS  . (Anca Doicin)

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

Julianne Moore pe coperta Vogue UK

realitatea

Simona Gherghe, prea OBOSITA! A luat-o somnul la volan!

Adam Levine o apara pe Christina Aguilera cea grasa

realitatea

Katy Perry, desemnata artistul anului de catre MTV

realitatea

Prinţesa Marina Sturdza vi-l prezintă pe Paul Neagu

Scrie un comentariu