Home > Agenda > eveniment > Noapte magica alaturi de Gianna Nannini

Noapte magica alaturi de Gianna Nannini

Luni, 22 Septembrie 2008, ora 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti, fanii Giannei Nannini o pot vedea intr-un concert organizat de Compania Events.
Cantareata si compozitoarea de muzica rock Gianna Nannini si-a lansat primul hit in 1979.
Melodia "America" si albumul "California" au devenit in scurt timp un succes in Europa. Spirit rebel, initial cantareata si compozitoare in stilul anilor 70, descopera rock-ul in timpul sederii in USA.
Cu hituri ca "Latin Lover" si "Profumo" ajunse pe primele locuri in topurile europene, legendarul producator Conny Plank (Eurythmics, Kraftwerk) o aduce pe culmile gloriei. Versiunea acustica a piesei "Meravigliosa Creatura" de pe albumul "Perle" a fost folosita intr-un spot publicitar pentru Fiat Bravo. O alegere foarte inspirata de ambele parti, care a propulsat "Perle" in topul 50 al celor mai bune albume din Italia. Fiat a inclus mai tarziu inca o piesa de a Giannei, "Aria" intr-un alt spot de la Fiat Bravo, care s-a bucurat de aceleasi ecouri.
Pret/bilet: Acces general : 80 RON Bilete VIP : 125 RON
Biletele pentru concert s-au pus in vanzare pe site-urile www.ticketpoint.ro, bilete.ro si in reteaua de magazine Diverta.


Comenteaza acest articol

Noapte magica alaturi de Gianna Nannini

by realitatea   1 min
0