Tabu
Image default
lifestyle

Noaptea Albă a Bucureștiului: fast cu proiecții multimedia gigant

Nu era deloc ușor sâmbătă noapte să te strecori printre șirurile kilometrice de oameni, vânzătorii de kitschuri strălucitoare sau grătarele cu mici ca să ajungi aproape de Casa Poporului, la Arcul de Triumf sau în Piața Constituției, unde erau cele mai interesante lucruri de văzut.

Noroc că proiecțiile multimedia sau statice din cadrul proiectului “Urban Art”, organizat de Asociația Culturală Artmix, aveau asemenea dimensiuni că puteai să le vezi de la distanțe foarte mari, ceea ce a fost valabil și pentru artificiile, jocurile de apă, foc și laser organizate de edili pentru “Noaptea Albă a Bucureștiului”.

 Pe una dintre fațetele clădirii Casei Poporului putea fi văzut, pe la miezul nopții, unul dintre proiectele de artă video contemporană din cadrul UrbanArt, “Game 21: Love sau Lovele”, conceput de Mircea Florian. Publicitate

În funcție de voturile trimise de public prin SMS, puzzle-ul gigant se putea transforma fie într-o proiecție cu o inimă roșie, fie în alta cu monede galbene. Impresionantă prin dimensiuni, proiecția a pălit, totuși, în fața spectacolului de artificii organizat în apropiere pe care s-au înghesuit să-l vadă, fotografieze și să-l filmeze sute de oameni, imediat după concertul lui Bryan Adams, desfășurat în același loc.

Citeste integral articolul pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

“Degustator” de prostituate – slujba de vis a barbatilor?

Autorii farsei criminale: «Ne pare rău că am ucis-o pe asistenta DUCESEI KATE»

Încă un copil în familia lui Katie Holmes și Tom Cruise?

realitatea

Sandwich-maraton cu cele mai tari desene pe Nickelodeon

“Detinutii au talent” – cel mai inedit show din Romania, chiar dincolo de gratii!

Demi Moore nu încurajează “clonele”

realitatea

Scrie un comentariu