Home > Agenda > stiri > Noaptea Albă a Bucureștiului: fast cu proiecții multimedia gigant

Noaptea Albă a Bucureștiului: fast cu proiecții multimedia gigant

Nu era deloc ușor sâmbătă noapte să te strecori printre șirurile kilometrice de oameni, vânzătorii de kitschuri strălucitoare sau grătarele cu mici ca să ajungi aproape de Casa Poporului, la Arcul de Triumf sau în Piața Constituției, unde erau cele mai interesante lucruri de văzut.

Noroc că proiecțiile multimedia sau statice din cadrul proiectului “Urban Art”, organizat de Asociația Culturală Artmix, aveau asemenea dimensiuni că puteai să le vezi de la distanțe foarte mari, ceea ce a fost valabil și pentru artificiile, jocurile de apă, foc și laser organizate de edili pentru “Noaptea Albă a Bucureștiului”.

 Pe una dintre fațetele clădirii Casei Poporului putea fi văzut, pe la miezul nopții, unul dintre proiectele de artă video contemporană din cadrul UrbanArt, “Game 21: Love sau Lovele”, conceput de Mircea Florian. Publicitate

În funcție de voturile trimise de public prin SMS, puzzle-ul gigant se putea transforma fie într-o proiecție cu o inimă roșie, fie în alta cu monede galbene. Impresionantă prin dimensiuni, proiecția a pălit, totuși, în fața spectacolului de artificii organizat în apropiere pe care s-au înghesuit să-l vadă, fotografieze și să-l filmeze sute de oameni, imediat după concertul lui Bryan Adams, desfășurat în același loc.

Citeste integral articolul pe Cotidianul.ro

Articole asemanatoare
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
petiție
Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”

Comenteaza acest articol

Noaptea Albă a Bucureștiului: fast cu proiecții multimedia gigant

by realitatea   1 min
0