Tabu
Image default
lifestyle

Noaptea Muzeelor

Se iau 11 muzee bucurestene, se amesteca bine-bine, pana nu mai deosebesc noaptea de zi si ziua de noaptea, si se aseaza intr-un circuit care se vrea parcurs pe indelete, pana dimineata. Ingredientele serii: expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii in aer liber si evenimente speciale interactive, pentru insomniaci activi.

Nu lipsesc nici anul acesta autobuzele care parcurg circuitul muzeal. RATB infiinteaza linia speciala Noaptea muzeelor care va functiona in intervalul orar 21.00-04.00. Un instrument util pentru fiecare este brosura comuna cu programul complet al activitatilor pregatite de muzeele participante.

Va invitam sa va conectati la circuit: Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul Militar National Regele Ferdinand I, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National de Geologie, Muzeul National George Enescu, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National al Literaturii Romane, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti Muzeul Tehnic National Dimitrie Leonida

ARTICOLE SIMILARE

Castiga o invitatie dubla la spectacolul LA DONNA DEL LAGO

MUST SEE: Koln

realitatea

Jessica Alba apare goală în “Machete” – FOTO

realitatea

“Condamnat la viață”, condamnat la scandal

Jean Paul Gaultier se apucă de făcut mobilă – FOTO

realitatea

Kim Kardashian şi Kris Humphries divorţează din cauza banilor

realitatea

1 comentariu

Jensen 30 August 2012 at 17:38

Revin cu amanunte.M-am isntreeat la un dispecer RAT,mi s-a dat un numar de telefon,am sunat si intradevar e gratuit pana pe 25 noiembrie pe toate liniile RAT pentru studenti.In legatura cu invitatiile,eu am inteles ceva ca studentii ar trebui sa doneze sange,sau alte activitatii pe la centre culturale dar nu sunt sigur.O zi buna!

Răspunde

Scrie un comentariu