Tabu
CULTURE

Noi confirmari pentru Kings On Ice Olympic Gala

Distributia Kings On Ice Olympic Gala adauga noi confirmari pe lista campionilor multipremiati ai patinajului artistic international ce vor sosi in primavara la Bucuresti: Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice de la Sochi si una dintre cele mai de succes sportive din istoria Rusiei si perechea – minune a Rusiei, Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov. Gala Olimpica va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta, promitand un adevarat regal de patinaj artistic!

Irina Slutskaya, una dintre cele mai bune si premiate patinatoare din istoria Rusiei si una dintre figurile emblematice ale patinajului artistic mondial, se alatura distributiei Kings On Ice Olympic Gala cu numere spectaculoase pe gheata, intr-o aparitie de exceptie pentru prima data in Romania! Cu un palmares impresionant ce include 40 medalii de aur, 21 medalii de argint si 18 medalii de bronz, patinatoarea a devenit cunoscuta in lumea intreaga in anul 1996, cand la varsta de 16 ani a castigat primul titlu in cadrul Campionatului European de la Sofia, remarcandu-se printr-un stil original ce a dus ulterior la realizarea dublei piruete Biellmann cu schimbare de picior, miscare ce ii poarta semnatura. Patinatoarea este dubla campioana mondiala, dublu medaliata la Jocurile Olimpice de Iarna, de sapte ori campioana europeana, de patru ori finalista in campionatele Grand Prix si de tot atatea ori campioana nationala a Rusiei. De asemenea, Slutskaya este renumita pentru abilitatiile sale tehnice desavarsite, fiind prima patinatoare din istorie care sare combinatia triplu lutz – triplu loop intr-o competitie de gen. Alaturi de cariera competitionala, patinatoarea si-a dedicat foarte mult timp implicarii in numeroase proiecte educative si sociale, activitate ce i-a adus in 2006 titlul de Atleta Anului, iar in 2007 ordinul de onoare oferit de insusi presedintele Rusiei pentru contributia adusa sportului si educatiei fizice.

Yuko Kavaguti si Alexander Smirnov, multiplii campioni mondiali ai patinajului artistic, formeaza incepand cu anul 2006 una dintre cele mai apreciate perechi ale sportului rusesc. Cei doi au participat in cadrul unora dintre cele mai importante competitii mondiale de patinaj artistic obtinand victorii importante printre care: medalia de aur la Campionatul European de Patinaj in anul 2010, medaliile de bronz in anii 2009 si 2010 la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic, dar si medalia de bronz in finala Grand Prix din 2011. In aceasta formula cei doi au cucerit titlul national al Rusiei in perioada 2008 – 2010, devenind doi dintre cei mai indragiti si premiati sportivi ai tarii

Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

ARTICOLE SIMILARE

În weekend ne vedem la Teatru!

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 28 aprilie!

realitatea

Trupa Metallica lansează o carte pentru copii

Andreea Damian

Urca pe podiumul Bucharest Fashion Week

realitatea

Bon Bijou, cel de-al treilea castigator al MOOZA Pop Up Store, si-a inaugurat magazinul din Baneasa Shopping City

Jean-Luc Godard, regizorul Noului Val, la 90 ani

Ciocîrlan

1 comentariu

Scrie un comentariu