Tabu
lifestyle

Noi DETALII cutremuratoare despre sfarsitul pianistei MIHAELA URSULEASA

“Din păcate, în ultima perioadă s-au dat multe informaţii false despre persoana mea şi a regretatei pianiste Mihaela Ursuleasa! Menţionez că în urmă cu şapte ani (2005) am avut o relaţie de câteva luni cu aceasta, fără a fi căsătoriţi. După care, în anul 2006, ne-am despărţit! Motivul despărţirii? A fugit de acasă! De atunci, noi nu ne-am mai întâlnit şi nici nu am mai vorbit vreodată! ?n ceea ce priveşte informaţia cum că eu aş fi tatăl fetiţei, menţionez că aceasta nu a fost niciodată înregistrată pe numele meu şi mi s-a refuzat sistematic să constat oficial paternitatea”, a declarat Rodin Moldovan, pentru CANCAN, supărat de supoziţiile potrivit cărora el ar fi tatăl fetiţei Mihaelei. Această declaraţie, însă, i-a stârnit furia unei prietene foarte bune de-ale regretatei artiste, tot pianistă, care a facut o serie de dezvăluiri cutremurătoare referitoare la povestea amoroasă dintre cei doi instrumentişti. Sub protecţia anonimatului, aceasta susţine că relaţia dintre Mihaela şi Rodin a avut un sfârşit extrem de dureros şi care a marcat-o enorm pe celebra pianistă: “Acum, după ce ea a murit, Rodin vrea să-i strice imaginea. Ei au avut o relaţie, dar el nu şi-a dorit copilul şi, când a aflat că este însărcinată, au început neînţelegerile. El a devenit agresiv, atât verbal, cât şi fizic. Ultimul scandal a avut loc atunci când ea era însărcinată în luna a opta. El a lovit-o, ea a ieşit din casă, iar  Rodin a urmărit-o şi a vrut să dea cu maşina peste ea. Atunci, Mihaela a plecat din Germania la Viena, acolo unde locuia înainte să îl cunoască pe el, îmbrăcată în pijamale. Nu şi-a luat nici haine la ea, nici bani, nici măcar telefonul mobil, îmi amintesc că eu am reuşit să o găsesc abia după vreo două săptămâni, atunci”, a declarat prietena Mihaelei, pentru CANCAN. Mai mult, se pare că Moldovan ar mai avea un copil dintr-o relaţie anterioară celei cu Ursuleasa, fapt pe care i l-a ascuns: “Înainte de Mihaela, el a mai avut o relaţie, din care a rezultat un copil, dar a procedat la fel, nu l-a recunoscut. El vrea să scape mereu basma curată şii nu vrea să-şi asume această responsabilitate. Mihaela nu l-a înşelat niciodată şi, ce-i drept, e posibil să fi refuzat să facă testul de paternitate, dar nu pentru că i-ar fi fost frică, ci din orgoliu, din cauză că s-a simţit jignită”, a mai povestit aceeaşi sursă.

‭ioana ginghina si ruxandra

Pe de alta parte, compozitorul Bela Koreny, care a cunoscut-o foarte bine pe Mihaela Ursuleasa, face niste dezvaluiri socante. Koreny afirmă, pentru ziarul Pagina Întâi, că artista avea probleme cu alcoolul şi că suferea de depresie.

“- De cât timp o cunoşteaţi pe Mihaela?
– De foarte mult timp, de 15 ani.
– Eraţi prieteni buni?
– Da, eram prieteni foarte apropiaţi. Cel puţin în ultimii doi ani, ne întâlneam de trei sau patru ori pe săptămână.
– Aţi cântat împreună?
– Da, ea cânta la pian multe dintre compoziţiile mele şi am avut câteva proiecte împreună.
– Obişnuia să cânte în barul dumneavoastră din Viena?
–  Da, cânta acolo cam o dată pe săptămână, iar lumea venea s-o asculte. Apoi, în 2007, barul s-a închis.
– Ce fel de persoană era Mihaela?
– Era o fată foarte bună, cu o inimă extraordinară, şi temperamentală, dar într-un sens bun. În plus, avea un simţ al umorului fantastic! Era una dintre cele mai talentate muziciene din lume.
– Când aţi văzut-o ultima oară?
– În seara dinainte să moară.
– Unde aţi văzut-o?
– Acasă la ea. Am mers cu soţia mea la ea să o vizităm.
– Pe la ce oră s-a întâmplat asta?
– Seara… Era în jur de ora 20.00 când am plecat de la ea.
– Aţi observat ceva neobişnuit la ea în seara aceea?
– Nu, nu am remarcat nimic special. Doar că, la un moment dat, Mihaela i-a spus soţiei mele că o iubeşte, apoi ne-a spus amândurora că suntem ca nişte părinţi pentru ea.
-Mihaela şi-a anulat de curând două concerte pe care trebuia să le susţină în România, invocând probleme de sănătate. Avea, într-adevăr, probleme de sănătate?
Da, ne-am dat seama că era într-o depresie de ceva timp, dar avea probleme şi cu stomacul. Slăbise foarte mult…
– Dar ştia dacă suferea de vreo afecţiune?
– Da, ştia că avea o suferinţă la stomac, lua şi nişte medicamente.
– Persoane din anturajul ei ne-au declarat şi nouă că nu era fericită în viaţa personală. Iar sursele judiciare susţin că încerca să-şi alunge tristeţea cu ajutorul alcoolului. E adevărat?
Avea perioade când bea. Dar nu mereu. Era abstinentă o perioadă, apoi bea din nou. Problema ei era că, acum şapte ani, când a rămas însărcinată cu Stefanie, tatăl fetiţei a părăsit-o când a aflat vestea.
– Este vorba despre violoncelistul Rodin Moldovan?
– Nu îmi amintesc exact numele lui, dar ştiu că şi el este român.
– De ce a părăsit-o tatăl lui Stefanie?
– Nu ştiu motivul exact pentru care s-au despărţit, ştiu doar că el era foarte gelos şi au existat între ei mai multe certuri din cauza asta.
– După acea despărţire a început să aibă stări de tristeţe?
Da, şi probabil că de atunci a început depresia ei… Dar nu atunci a început să bea. În plus, artiştii pot bea din când în când, dar asta nu înseamnă că sunt alcoolici. Câteodată poţi să bei câte un pahar de vin, asta nu e o dramă.
– Sigur că nu. Sursele noastre din politia vieneză susţin că, în ultima perioadă, începuse un tratament medicamentos. Despre ce fel de tratament e vorba?
– E adevărat, făcea un tratament pentru problema cu alcoolul. A fost internată într-o clinică pentru asta, la Institutul „Anton Proksch” din Viena. Uneori mergea singură la clinică, alteori o duceam noi.
– Cât de mult timp a petrecut acolo?
– A fost internată de două ori. Cea mai lungă perioadă petrecută acolo a fost de două luni. Iar înainte de asta, a stat acolo vreme de două săptămâni.
– Cu toate astea, problema ei nu a disparut.
– Pentru un timp, se simţea mai bine. Între perioadele dificile, avea concerte foarte frumoase şi se comporta foarte firesc, era ea însăşi.
– Când a mers prima dată la această clinică?
– Anul trecut, în aprile sau mai.

ARTICOLE SIMILARE

VUNK si TABU iti ofera invitatii “La Inaltime”

Cronica unui B-™estfest amânat

realitatea

Heidi Klum, într-un pictorial retro Vogue

realitatea

SINUCIDEREA lui ADRIAN NASTASE: S-a impuscat cu un pistol dar a fost salvat!

realitatea

Beyonce va avea o fetiţă

realitatea

Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

Scrie un comentariu