Home > Lifestyle > Stiri > Noi detalii despre aventura din padure a RALUCAI MOIANU!

Noi detalii despre aventura din padure a RALUCAI MOIANU!

Raluca Moianu este patimasa rau! După 14 ani de mariaj, vedetei în vârstă de 43 de ani i s-au aprins călcâiele după un cameraman cu 10 ani mai tânăr, Andrei Băltăreţu. Cei doi au fost fotografiaţi într-un moment de maximă tandreţe, sărutându-se şi îmbrăţişându-se departe de ochii curioşilor, în pădure.

Bărbatul care a făcut-o să uite de jurămintele faţă de soţul său, stomatologul Mario Marius Ancuţa, îi este coleg Ralucăi şi are, la rândul său, o relaţie stabilă. Nimic din toate acestea n-au mai contat pentru cei doi amanţi într-una din zilele trecute când, după ce au filmat pentru emisiunea pentru care lucrează, s-au retras în pădure pentru a consuma un episod fierbinte de săruturi şi îmbrăţişări. Imediat după ce şi-a văzut soţia în braţele altuia, stomatologul Ancuţa a adus vorba despre divorţ. De partea cealaltă, însă, Andrei şi iubita sa, Roxana, au plecat într-o excursie, cel mai probabil de împăcare.

Cameraman de meserie, Andrei Băltăreţu şi-a dezvoltat, în ultimii ani, proiectele. Astfel, pe lângă emisiuni TV, el a fost director de imagine la realizarea unor videclipuri pentru Voltaj, Alb Negru şi Vunk, precum şi a unor scurt-metraje, Lela şi Margo.

www.revistaciao.ro


Comenteaza acest articol

Noi detalii despre aventura din padure a RALUCAI MOIANU!

by   1 min
0