Tabu
Image default
PEOPLESlider

Noi dezvăluiri: David Bowie a sedus două fete și a vrut să facă sex cu ele pe melodia „Let’s Dance”

David Bowie este acuzat că ar fi încercat să facă sex cu o minoră de 16 ani și cu prietena ei când era în vacanță în Caraibe, cu prietenul său Mick Jagger, în anii ’80. Bowie le-ar fi propus fetelor o partidă de sex în trei dezbrăcându-se și dansând pe melodia sa, „Let’s Dance”.

Starul avea 40 de ani atunci, era cu 25 de ani mai în vârstă decât tinerele pe care a încercat să le seducă, susține comedianul David Baddiel, care a auzit povestea la o petrecere chiar de la una dintre fetele implicate (cea care avea 16 ani).

Acesta susține că artistul a încercat să le seducă pe cele două tinere în cabina lor. „David sigur voia să se culce cu amândouă și a muncit ceva ca să creeze situația. Modul în care a reușit, conform ei, a fost să-și dea jos hainele și să danseze pe melodia sa dezbrăcat”, a declarat Baddiel pentru Daily Mail. Mai apoi, cele două fete s-au dezbrăcat și ele, una sărutându-se cu el. „Erau tente sexuale, însă nu s-au culcat împreună cu David”, a adăugat comedianul, dezvăluind că fetele nu vroiau să fie niște femei cu care Bowie a făcut sex și atât.

Biografia „David Bowie: A Life“, semnată de editorul britanic al revistei GQ Dylan Jones şi scrisă pe baza a 180 de interviuri cu prietenii, rivalii, partenerii şi colaboratorii lui David Bowie, susţine că artistul era dependent de sex şi de cocaină.

Cartea mai susţine că Bowie a mers din cucerire în cucerire în anii ’70, bucurându-se de sex cu femei, cu bărbaţi, sex în trei, sex în grup, multiple aventuri şi chiar i-a invitat pe alţii să-l privească în timp ce face sex cu femei, potrivit unor fragmente ale biografiei citate Daily Mail. De altfel, însuşi Bowie s-a descris la un moment dat ca fiind „incredibil de promiscuu“ într-un interviu pentru BBC. Însă cele mai şocante dezvăluiri sunt cele potrivit cărora starul ar fi făcut sex cu fete de 13 ani, dar a refuzat să aibă contact sexual cu un cadavru.

David Bowie a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 69 de ani, după o luptă cu cancerul, însă a lăsat în urmă piese memorabile şi influenţe asupra mai multor genuri actuale.

 

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 filme romantice din 2016

realitatea

Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică

Andreea Damian

Bill Cosby – între trei și zece ani de închisoare în procesul #MeToo

realitatea

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer. Motivul real pentru care au rămas căsătoriți

Andreea Damian

Nelu Ploieșteanu a murit!

Andreea Damian

Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris

Tabu Tabu

Scrie un comentariu