Tabu
Image default
CULTURE

NOMAD | Petrecerea post apocaliptică

NOMAD își face debutul în aceasta vară cu o serie de partyuri de muzică electronică, în orașe din tară, cu trei evenimente programate pentru august și septembrie la București, Mamaia/ Constanța și Iași. Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic (care nu este departe de realitate), cu artiști de muzică electronică, decor custom-made și dansatori costumați care vor anima atmosfera.

Primul eveniment din seria NOMAD va avea loc pe 28 august, la București, la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29). Lineupul îi va include pe Palms Trax (unul dintre cei mai apreciați DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA și rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave și nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu înclinații către imnuri folk tradiționale îmbinate impecabil cu muzica electronica modernă) și Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald și Doreen Recordings).

Următoarele două evenimente din seria NOMAD vor avea loc la Mamaia/ Constanța (vineri, 3 septembrie) și Iași (vineri, 17 septembrie), mai multe detalii incluzând lineup, locații și bilete vor fi anunțate în curând.

Program București, sâmbătă, 28 august: 16:00 – 02:00

Eveniment 18+

Biletele pentru partyul NOMAD de la București pot fi achiziționate de pe IaBilet (https://www.iabilet.ro/bilete-nomad-the-post-apocalyptic-rave-66689/), la prețul de 75 lei. Prețul biletelor la intrare va fi de 90 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai care sunt etapele acceptarii unei pierderi?

realitatea

Totul despre ORA DE VARA 2014 / Riscurile masurii! Sanatatea va fi afectata grav!

AFI Palace Cotroceni va gazdui Festivalul LEGO

Un robot cu inteligență artificială creează street art la fel ca Banksy

Ciocîrlan

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

Dominique a lansat un videoclip la piesa “Ora 3” în care vorbește despre iubire în toate formele ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu